"ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ;"

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                Όπως κάθε φορά άλλωστε, έτσι και σήμερα η εκπομπή του ΣΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τόν καλό κι'αδελφικό μου φίλο Γιώργο Αυτιά, ΕΓΡΑΨΕ!
                Είναι γεγονός.
                Η εκπομπή, όπως πάντοτε τα είχε όλα.
                Ο άριστα γνωστής Γιώργος Αυτιάς, οι συνεργάτες καλεσμένοι του κι'εγώ "πιάσαμε τόν παλμό του λαού που υποφέρει"! Του κοσμάκη που δέν ξέρει που βρίσκονται και ποιός διαχειρίζεται τα δικά του χρήματα.
                Μάλιστα στο σημείο αυτό αναρωτήθηκα και ρώτησα τούς ειδικούς, τόν Γιώργο Ρωμανιά τόν Νίκο Καλάκο, τόν Νίκο Χατζόπουλου και τον Αντώνη Μουζάκη,  "Πού βρίσκονται; και ποιός διαχειρίζεται τα δικά μου λεφτά;"
                Βέβαια η απάντηση που  πήρα ήταν.
              "Με τα λεφτά σου πληρώνονται οι δανειστές! Ουδείς όμως ξέρει ποιός και με ποιό τρόπο τα διαχειρίζεται..."!
                Στό σχόλιο μου "πότε εγώ θα τα πάρω;", η απάντηση ήταν ομόφωνη.
                Π Ο Τ Ε !!!
                Μεταξύ των καλεσμένων του Γιώργου Αυτιά, ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος ο οποίος στο σχόλιο μου για την τραγωδία στην Μανδρα και στην Νέα Πέραμο, ότι έχετε μεγάλη ευθύνη όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει, αλλά είπε πως "εγώ δέν ήρθα εδώ για να κάνω ντιμπέιτ με τόν Κοντονή"!
                Θα πρέπει όμως να πω πως για πολλά συμφώνησε μαζί μου και πολλές φορές ο κύριος Αντιπεριφερειαρχης ανέφερε το όνομα μου.
                Θέλω να υπογραμμίσω πως η ευθύνη για όλα αυτά που ζήσαμε τίς τελευταίες ημέρες δέν είναι μόνο της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και των προηγούμενων διοικήσεων Νομαρχίας και Περιφέρειας.
                 Δίκαια ο Γιώργος Αυτιάς και η εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχουν κερδίσει την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και φυσικά δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της ενημέρωσης του ΣΚΑΙ και γενικά όλων των εκπομπών των άλλων τηλεοπτικών Σταθμών,  με μεγάλη θεαματικότητα και είμαι χαρούμενος που τα Σάββατα βγαίνω κι'εγώ μαζί του.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου