ΕΙΚΟΣΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Την ώρα που η Μανδρα και η Νέα Πέραμος, η Δυτική Αττική μιά ανάσα από την Αθήνα και ο Ελληνικός λαός θρηνούν την απώλεια 20 ανθρώπων από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αυτός (δυστυχώς ο όρος αυτός του πάει γάντι!) αυτός λοιπόν μαζί με την όμορφη (είναι πράγματι όμορφη!) υπουργό Εργασίας έβγαζε φωτογραφίες! Αχ πως τίς λένε; Ναι αυτή που βγάζεις μόνος σου τόν εαυτόν σου και το πρόσωπο ή πρόσωπα που είναι κοντά σου! Σελφιν, αν δεν κάνω λάθος...
             Την στιγμή λοιπόν πού οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τόν χάρτη, κλαίνε τούς νεκρούς τους (δεν μπορούν ούτε να τούς θάψουν! Δεν υπάρχει κοιμητήριο!) ο πρωθυπουργός (είναι ακόμα δυστυχώς, ενώ έπρεπε να είχε υποβάλει την παραίτηση του, αλλά που τέτοιο φιλότιμο!) Αλέξης Τσίπρας το διασκέδαζε με την Εφη Αχτσιόγλου με φωτογραφίες και video!
             Προφανώς ήθελε να αποθανατίσει τίς ωραίες στιγμές που ζούσε στο Γκέτεμποργκ, την ώρα που εμείς εδώ προσπαθούσαμε να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης, από νερό, φαγητό, ρούχα και κλινοσκεπάσματα, ο κύριος πρωθυπουργός ήταν αλλού!
             Ενώ λοιπόν σε άλλες χώρες και με λιγότερα θύματα από τέτοιες έκτακτες καιρικές συνθήκες  οι ηγέτες, οι πρωθυπουργοί εάν βρίσκονται στό εξωτερικό, έστω και σε Σύνοδο Κορυφής, επιστρέφουν στην χώρα τους για να είναι δίπλα στούς πληγέντες, ο δικός μας τα έγραψε και μας έγραψε όλους στα αρ...παλιά του υποδήματα και έμεινε εκεί, και πέρασε καλά!
             Και φυσικά πρέπει να αναφέρουμε ότι δέν πήγε στον τόπο που τά έκτακτα φαινόμενα έφεραν-δημιούργησαν όλα όσα ζήσαμε, αλλά την ώρα των πληγών του λαού, ο Τσίπρας πήρε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο από την Ελευσίνα και πέταξε για το Γκέτεμποργκ!!!
             Η γαϊδουριά!
             Ντροπή!
            Όμως ευτυχώς που υπάρχει η Εκκλησία.
            Υπάρχει ο Ολυμπιακός.
            Υπάρχει το Όλοι μαζί μπορούμε.
            Υπάρχουν οι Σύλλογοι και οι απλοί πολίτες, που προσέφεραν στούς πληγέντες χέρι βοήθειας...
            Όπως έχω πει πολλές φορές, ο Ελληνικός λαός δέν ξεχνάει και ο Τσίπρας και η παρέα του θα πληρωθούν όπως τούς αξίζει! Θα τούς στείλουμε, όταν γίνουν εκλογές στο σπίτι τους. Στα αζήτητα.
             Τι δέν καταλαβαίνεις ρεεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου