"ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΙΓΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ..."

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
               Γέμισε η αίθουσα όπου διεξάγεται το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, από αγανακτισμένους πολίστες που πρίν από 15 ημέρες από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα-θεομηνία που έπληξαν την Μάνδρα, έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα (μέχρι στιγμής οι νεκροί είναι 23!) και ολοκληρο το βιός τους!
               Ήρθαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν από κοντά το Συμβούλιο και να φωνάξουν, προκειμένου η Ρένα Δούρου και τ'αλλα παιδία πάρουν αποφάσεις που θα ανακουφίσουν τον πόνο τους!
               Δέν έχουν τίποτα! 
               Δεν τούς έμεινε ούτε ένα ρούχο! 
               Δέν έχουν πλέον στόν ήλιο μοίρα!
               Οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι εκεί στην Μάνδρα γέμισαν δύο πούλμαν και έφθασαν εγκαίρως στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
               Έτσι πολύ πολύ γρήγορα άρχισαν και τα επεισόδια, όταν οι κάτοικοι της Μάνδρας άρχισαν να διαπιστώνουν πως στο Συμβούλιο ουδείς ασχολειτο με τά καυτά προβλήματα της περιοχής τους!
               Τότε ξεσηκώθηκαν και με το δίκιο τους άρχισαν να φωνάζουν κατά της Δούρου, που είχε καταπιεί την γλώσσα της και των άλλων υπευθύνων για την κοροϊδία που τους κάνουν εδώ και 15 ημέρες!
               Δέν ήταν λίγοι αυτοί που κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις κατά της κυρίας πετιφερειάρχου, η οποία ήταν ντυμένη, όπως βλέπετε και στίς φωτογραφικές που εξασφάλισε το ΚΑΘΕ ΚΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, "σεμνά και ταπεινά"!
               Ενας μάλιστα που τα έχει χάσει ΟΛΑ, φθάνοντας στο αναλόγιο που ήταν η περιφερειάρχης κα ομιλούσε, απευθυνόμενος στην Ρένα Δούρου με σκληρές εκφράσεις της είπε. 
            "Έχουμε πνιγεί, δέν έχουμε σπίτι, είμαστε εδώ και μας λες μ@λ@κίες..."!
               Μια άλλη γυναίκα που ανέλαβε να εκπροσωπήσει τούς περισσότερους, κτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι και με όλη την δύναμη της φωνής της τόνισε στην Δούρου, που την άκουγε σαν να ήταν από...άλλο πλανήτη, πως "να πάρεις τώρα απόφαση και να μας πεις. Αύριο θα γίνει αυτό. Την Παρασκευή το άλλο. Και την Δευτέρα εκείνο! Όχι άλλα λόγια..."!!!
               Σε όλα αυτά η Ρένα Δούρου, η ευθύνη της οποίας είναι μεγάλη μιας και ακόμα δεν τόλμησε να πάει στην Μάνδρα για να διαπιστώσει με τα ίδια της τα μάτια την συμφορά που έχει γίνει στην περιοχή, δέν απάντησε ένω τα άκουγε χωρίς να βγάζει άχνα! 
               Νόμιζε κανείς πως η κυρία περιφερειάρχης ήταν για την ακρίβεια ζούσε σε άλλον πλανήτη!!!!
               Τελικά πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, οι οποίες όμως για να γίνουν πιστευτές από τούς πολίτες της Μάνδρας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ  Χ Θ Ε Σ !!!
               Κι'εχουν δίκιο οι άνθρωποι αυτοί που υποφέρουν, γιατί στην Ελλάδα οι νόμοι και οι αποφάσεις κρατούν μία, άντε τρείς ημέρες! Και ουδέποτε υλοποιούνται!
               Άλλωστε χιλιάδες είναι τα παραδείγματα που έχουμε από διάφορες περιπτώσεις καιρικών φαινομένων, που ένω έχουν περάσει πολλά πολλά χρόνια, οι κάτοικοι που κι'αυτοί τα είχαν χάσει όλα ακόμα δέν έχουν πάρει ούτε ένα σεντς!
               Δίκαια λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν!
               Είναι αλήθεια η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια εδώ και 15 ημέρες τούς λένε ψέματα!
               Τους κοροϊδεύουν!
              "Μας δουλεύουν..."! Λένε οι ίδιοι...
               Αλήθεια που βρίσκονται εκείνα τα 600 ευρώ που τούς είχε υποσχεθεί από την πρώτη ημέρα της καταστροφής, ο Τσίπρας που ακόμα δέν πήγε και δέν πρόκειται να πάει στην περιοχή γιατί τρέμει και την ιδέα ακόμα του γιουχαρίσματος;
               Αλέξη άγόρι μου ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
Γιώργος Κοντονής 








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου