ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ: "ΝΑΙ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΗΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..."!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Οχι, καθαρό Αριστερό δέν τόν λές!
              Ούτε και βολεμένο μπορείς να τον χαρακτηρίσειςς!
              Αλλά, ούτε και βρώμικο ειναι εύκολο να τόν πείς!
              Ομως..
              Ομως, δυστυχώς έμπλεξε! 
              Καί μάλιστα εχει μπλέξει επικίνδυνα, ιδιαιτερα τουτη την εποχή που η Χώρα μας σέρνεται  στην κυριολεξία στά πατώματα!
              Βέβαια πολλοί και θέλοντας να δώσουν κάποια ελαφρυντικά στόν αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη λενε-υποστηρίζουν πως παρασύρθηκε (έλα τωρα μικρό παιδάκι ειναι; Τέλος πάντων!) απο τόν ΣΥΡΙΖΑ και απο τόν Αλέξη Τσίπρα!
              Υπήρξε ασφαλώς η κυνική ομολογία του, πως, "ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε συνειδητά τήν μεσαία τάξη, τούς συνεπείς καί έντιμους φορολογούμενους, αλλά και τούς ελεύθερους επαγγελματίας..."!
              Ετσι η πολιτική αυτή της Κυβέρνησης ήταν η εξόντωση της ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!
              Ναί αυτή ηταν και φυσικά ειναι, η τακτική της "Τσίπρας καί Σία" Κυβέρνησης!
              Και ναι ειχε και στόχο αλλα καί σκοπό.
            "Θέλαμε με την φορολόγηση αυτή να ενισχύσουμε τα πιό ευάλωτα στρώματα! Δηλαδη ολους αυτούς που διαθέτουν εισόδημα κατω απο τα 4.880 ευρω, κάτι που δέν εκανε η προηγούμενη κυβέρνηση..."! Τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χουλιαράκης, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, κατά την διάρκεια της επεξεργασίας τού προσχεδίου τού Προϋπολογισμού!
               Το γεγονός πως, οπως καί ο ιδιος ο κυριος υπουργός τονισε, πως δέν θα υπάρξει κανένα νέο μετρο στόν τελικό σχεδιασμό του Προϋπολογισμού είναι ΑΣΤΕΙΟ πέρα για πέρα! Και μόνο σαν ανέκδοτο πρέπει να το εκλάβουμε ολοι...
                Ο κ. Χουλιαράκης αναφερθηκε κάνοντας μαλιστα και...περιγραφή στην πορεία εξόδου της Χώρας μας απο τα μνημόνια, τονίζοντας πως υπαρχει και "μαξιλαράκι" της τάξης των 12 με 15 δισεκατομμυρια ευρω!
                Είπε για την ακρίβεια ο κ. Χουλιαράκης αναφέρθηκε ακομα και στό...μοίρασμα του πλεονάσματος που σκέφτεται η Κυβερνηση, ομολογώντας πως "δεν θα μοιράσει τό πλεόνασμα στό σύνολό του φοβούμενη μια αναθεώρηση των αριθμών, αλλα θα μοιράσει τό 0,6-0,7% καί το υπόλοιπο θα μείνει στα δημοσια ταμεία ως μαξιλάρι ασφαλείας, για το ενδεχόμενο αναθεώρησης του προϋπολογισμού τού 2017..."!
                 Το ζητούμενο είναι πως ολοι αυτοί οι αυτοσχέδιοι μάγοι παίζουν στην πλατη μας, βάζοντας το χερι τους βαθιά στην τσέπη μας, πέρνοντας και το τελευταίο δικό μας σεντς!
                 Οι κλέφτες!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου