ΚΑΙ...ΕΣΑτζής ΚΑΙ...ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ - ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Αυτός ρεε δέν ειναι υπουργός!
               Ειναι...Σούπερμαν!
               Είναι λιγο απ'ολα!
               Φοράει το κοστούμι ειναι υπουργός!
               Βάζει στρατιωτικά και γινεται καποιες φορές απο...Ταξίαρχος καί πάνω καί ΠΟΤΕ προς τα κάτω!
               Ντύνεται με παντελονι τζίν και τζακετ και παρουσιαζεται σαν ο μεγαλύτερος χούλιγκαν της Ελλαδος! Ολοι άλλωστε είδαμε τα...κατωρθώματά του! Ειναι νωπές οι σκηνές...απείρου κάλους, που ζήσαμε ολοι και ιδιαιτερα πολύ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμενης! Εκείνο το κώλ...λο που τους έδειξε, δέν πρόκειται ποτέ να τό λησμονήσουν οι Ολυμπιακοί και φυσικά την κατάλληλη στιγμή θα...πληρώσουν οπως πρέπει τόν χούλιγκαν που κάνει καί τόν υπουργο!!!
               Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος εχει φορέσει τα ρούχα του...ΕΣΑτζή και του...Στρατοδίκη!
               Διατάσσει συλλήψεις στρατηγών, επειδή δεν τού έκαναν τό κέφι!
               Εκδίδει αποφασεις στρατοδικείου και τιμωρεί, επειδή δεν πέρασε τό δικό του!
               Πρόσφατα ο Πάνος - Πανούλης Καμμένος (περί αυτου πρόκειται!) ενήργησε με τίς δύο τελευταίες...ιδιότητες του και εδωσε εντολή να συλληφθεί ενας ταξίαρχος που ο ιδιος ειχε επιλέξει για την συγκεκριμένη θέση, επειδη ο Ταξίαρχος οταν ηρθε η ωρα της πώλησης (μπορειτε να διαβασετε στον Τύπο τι εχει γινει...) θέλησε να κάνει ως όφειλε έλεγχο πρίν παραδώσει το πολεμικό υλικό στούς Σαουδάραβες, εαν ο Μεσάζων ηταν πιστοποιημένος απο την Σαουδική Αραβία!!!
              "Να παραμείνει φρουρούμενος στόν προθάλαμο χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με οποιοδήποτε..."!!! Ηταν η σαφής εντολή του κυριου υπουργού Εθνικής Αμυνας. Στόν προθάλαμο ηταν ΕΣΑτζήδες με ρόπαλα και χειροπέδες!!!!!
                Δυστυχώς ο Πάνος - Πανούλης Καμμενος για αλλη μια φορά ενήργησε με σπασμωδικές και επιπόλαιες κινησεις κάτι που δέν αρμόζει, δέν επιτρέπεται σε  κάποιον πού κατέχει μια τέτοια θεση, οπως ειναι αυτή του υπουργού Εθνικής Αμυνας!!!
                Τι δεν καταλαβαίνεις ρεε Αλέξη επιτέλους; Ε;
                Τώρα το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα - Καμμενου, θα κληθεί να απολογηθεί-απαντήσει στην επίκαιρη ερωτηση της Αντιπολίτευση που σημερα κατατίθεται. Πρέπει να δώσουν απαντήσεις σημερα κι'ολας, γιατί το θέμα ειναι πολύ πολύ σοβαρο!
                Είμαστε λοιπόν σε αναμονή...
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου