Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ε Υ Ο Υ Μ Ε !

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                 Τελικά η ομιλία και τα μεγάλα λόγια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή για την ΑΝΟΜΙΑ, λίγες μόλις ώρες μετά,  έπεσε στό κενό!
                 Ήρθε η επίθεση με καλάζνικοφ στό κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια, εκεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από κάποιον της ομάδας αναρχικών-δολοφόνων γιά να τού δείξει την αλήθεια.
                 Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ε Υ Ο Υ Μ Ε !
                 Ναι Αλέξη Τσίπρα κινδυνεύουμε! 
                 Οι δολοφόνοι της Δημοκρατίας ζητούν και θέλουν αίμα! Αίμα αστυνομικού μάλιστα!
                 Η ζωή όλων μας κρέμεται σε μια κλωστή, ή μάλλον σε μια βολή κάποιου που ζει στην ΑΝΟΜΙΑ, που εσυ είπες πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!
                 Και όχι μόνο Αλέξη Τσίπρα, δέν έχεις τό θάρρος να παραδεχθείς πως στην Χώρα μας βρίσκεται στα χέρια της Ανομίας, τών εγκληματιών και δολοφόνων της Δημοκρατίας, αλλά θέλησες να βγάλεις πρός τα έξω, πως η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
                 Τό ίδιο σε συννενόηση βέβαια φώναζε και φωνάζει και το συνεταιράκι σου ο Πάνος-Πανούλης Καμμένος!
                 Βέβαια ο Ελληνικός λαός κάτι τέτοια δέν τα τρώει!
                 Αλλά για πιά προβοκάτσια μιλάτε, τήν ώρα που οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι της Δημοκρατίας κυκλοφορούν ελεύθεροι και μπορούν ανά πάσα στιγμή και ώρα, να δολοφονήσουν οποιονδήποτε;
                 Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο συνεργάτης του Πάνος-Πανούλης Καμμένος, πίστεψαν πως με τό προβάλουν το θέμα ως δήθεν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, τα φώτα της δημοσιότητας θα στραφούν σ'αυτο και θα ξεχαστεί η υπόθεση με την πώληση (δέν έχει γίνει ακόμα) με τόν τρόπο πώλησης πολεμικού υλικού στήν Σαουδική Αραβία, αφού και η ίδια η Χώρα αυτή διαψεύδει πως ο μεσάζοντας ο συγκεκριμένος, έχει κάποια σχέση μαζί της!
"Δεν τόν γνωρίζουμε"! Είπαν οι Σαουδάραβες!..
                 Αλλά ότι και να κάνετε ο Ελληνικός λαός δέν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξεχάσει ότι βρίσκεται στο...μάτι του κυκλώνα και ότι ο κίνδυνος για την ζωή του, είναι υπαρκτός καί μεγάλος!
                Έτσι πολύ πολύ γρήγορα θα σας πληρώσει!
                 Καί μάλιστα με τό νόμισμα που σας αξίζει!
                 Θα σας στείλουμε, όποτε κι'αν γίνουν οι εκλογές, στό σπίτι σας!
                 Να είσαι σίγουρος γι'αυτό Αλέξη Τσίπρα.
Γιώργος Κοντονής 








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου