ΣΤΟΥΣ 100 ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                 Ο μεγαλοεφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης μεσα σε λιγα χρόνια δημιουργησε καί δημιουργεί ημέρα με την ημέρα ενα Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Κολοσσό!
                 Ετσι για έβδομη και μάλιστα συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην λίστα της LIoyd's List με τούς 100 κυριότερους ανθρώπους στην Παγκόσμια Ναυτιλία!
                 Ειναι αληθεια πως αυτοί οι εκατό άνθρωποι ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στόν χώρο της Ναυτιλίας.
                 Κι'ανάμεσα σ'αυτούς ειναι και ο ιδιοκτήτης της Capital Group ο Ελληνας μεγαλοεφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης.
                 Σύμφωνα με τήν λιστα, που ειδε το φώς της δημοσιότητας πρίν λιγες ωρες, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Ευάγγελος Μαρινάκης βρίσκεται στήν 66 θέση της λίστας!
                 Πρέπει να υπογραμμίσω πως η LIoyd's List σημειώνει πως πρίν λιγες ημερες  ο κ. Μαρινάκης ψηφίστηκε ως η "Προσωπικότητα της χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία", στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία του LIoyd's List το 2017!
                 Μάλιστα στην αναφορά που κανει η LIoyd's List, τονίζει πως, ο Ομιλος Κεφαλαίων της Capital Group μεγάλωσε-διευρύνθηκε σημαντικά στούς κλάδους δεξαμενοπλοίων, εμπορευματοκιβωτίων και ξηρού φορτίου, με πανω απο ενα δισεκατομμυριο δολάρια σε νέες επενδύσεις, αυξάνοντας τόν ιδιοκτησιακό και συνδεδεμένο στόλο της Εταιρείας του σε περισσοτερα απο 70 σκάφη!
                 Πρέπει να τονίσω πως ο Ευάγγελος Μαρινάκης ειναι απο τούς λίγους εκείνους που μπορούν να συνεχίζουν να επενδύουν σε μια βιομηχανία, οπου τά ταμειακά αποθέματα εχουν μειωθεί πολύ, τα τελευταία χρόνια!
                 Προσωπικά λεω μπράβο στον κ. Μαρινάκη, που βοηθάει τόν τόπο του, την Ελλάδα με τίς Ναυτιλιακές επιχειρήσεις του, κατι που το βλέπουν ΟΛΟΙ, εκτός απο κάποιους στην Κυβερνηση και στούς αντιπάλους του...
Γιώργος Κοντονής 
         ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου