ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
              Καλεσμένος της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο χθεσινό (04.12.2017) απογευματινό καφέ - τσάι έφθασα εγκαίρως στο ραντεβού, μαζί με τον καλό φίλο μου Χάρη Τομπούλογλου.
             Η αίθουσα στολισμένη με τά Χριστουγεννιάτικα έδινε τον γιορτινό χαρακτήρα των ημερών!
             Όλοι ήταν εκεί...
             Παράγοντες και μή ήρθαν, για να πάρουμε όλοι μαζί τον καφέ μας καί φυσικά να κουβεντιάσουμε τα καυτά θέματα-ζητήματα της Επικαιρότητας!
             Και κάτι τέτοιο ο λαός μας το'χει σήμερα μεγάλη ανάγκη!
             Όλους και τον καθέναν χωριστά μας υποδέχθηκε η πρόεδρος της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας η Βάσω Φιλιππάτου.
             Καί λίγο μετά όταν έφθασαν οι καλεσμένοι βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας καί ύστερα από το "τι κανετε;" και το "πω,πωω τι χαρά μου δώσατε που σας είδα...", ξεκίνησε επίσημα η εκδήλωση!
             Μετά τό καλωσόρισμα της προέδρου, γιά λίγο πήρε τον λόγο η βουλευτής Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου που αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν, τονίζοντας πως, "ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος και θα δώσει ανάσες στόν Ελληνικό λαό με την Κυβέρνησή του..."!
             Χαιρετισμούς και μηνύματα απηύθηναν ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής Σάκης Ιωαννίδης καί πρόεδροι άλλων τοπικών οργανώσεων...
             Έπειτα σχηματίστηκαν τα γνωστά πηγαδάκια και η πολιτική κουβέντα άναψε για τα καλά!
             Παρόντες στίς συζητήσεις αυτές ήταν όλοι με την δική τους πρόταση και λύση φυσικά...
             Ήταν πραγματικά μιά εκδήλωση πετυχημένη και εντυπωσιακή.
Γιώργος Κοντονής 
                                ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
              Παρέστησαν ακόμα στήν  εκδήλωση της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας εδώ της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας οι Στέλιος Κοντοδάκης γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Νίκος Αδαμόπουλος πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ, Χαράλαμπος Μπόβος, Στέφανος Γατσούλης, Τασούλα Βασιλειάδου και Γιώργος Ψαρούλης.
              Ήταν παρόντα όλα τα μέλη της ΤΟ.
              Έκτος από την πρόεδρο, ήταν ο Κώστας Κωνσταντόπουλος (ιατρός πνευμονολόγος) που είναι ο γραμματέας της ΤΟ καί τα μέλη Τάκης Αθανασόπουλος, Γιάννης Λεοντίτσης, Νούλη Βαλάκου, Γιώργος Τσούκας, Χάρης Τσούλας, Θάνος Λέκκας και Χρήστος Κοπελούζος.
ΓΑΚ












0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου