Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ, Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Η Κ Ε Ο Α Ρ Χ Ι Ε Π Ι Σ Κ Ο Π Ο Σ Α Λ Β Α Ν Ι Α Σ Α Ν Α Σ Τ Α Σ Ι Ο Σ !

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                Τούτες τίς Άγιες ημέρες που γεννήθηκε ο Θεός, άνθρωπος για να μας σώσει και να μας βάλει στο ίσιο τόν δικό του δρόμο, δικαιώθηκε ο σκληρός αγώνας και κάτω από αντίξοες συνθήκες, που έδινε στην Αλβανία, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος.
                 Επιτέλους οι Αλβανοί έδωσαν την Αλβανική ιθαγένεια στόν Αρχιεπίσκοπο τής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας τόν Μακαριοτατο κ. Αναστασιο.
                   Τό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο εχει ισχύ απο την ημερα της υπογραφής του, εχει-φερει ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2017 και στη δημοσιοτητα δόθηκε παραμονή Χριστουγέννων.
                   Μάλιστα ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα στόν προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μεταξυ άλλων εγραψε, "Αγαπητοί φίλοι παραμονές Χριστουγέννων εχω την χαρά να κάνω δημοσίως γνωστή την απόφαση μου να χορηγησω αλβανική Ιθαγένεια στόν Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου καί Πασης Αλβανίας στόν Μακαριότατο Αναστάσιο..."
                   Θα πρέπει να υπογραμμισω πως με την εξέλιξη αυτη οι Αλβανοί δείχνουν πως θέλουν (;) την συνεργασια και τίς συζητήσεις με την Ελληνική Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία (γενικά) της Χωρας μας.
                    Κι'αυτό ειναι βεβαια ενα μεγάλο βήμα προόδου.
                    Χρειαζεται ομως ιδιαιτερη προσοχη, γιατι ουδείς μπορεί να καταλάβει τί εχουν στο πισω μερος του μυαλού τους ο Αλβανοί!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου