ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Βγήκε στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας, που διατηρεί (για πόσο  ακόμα!) το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και προσπάθησε να εξηγήσει ως αρμόδιος το σκεπτικό της υποβολής αίτησης ακύρωσης απο την Κυβερνηση για το άσυλο που η Δευτεροβάθμια Επιτροπή παρεχώρησε στόν εναν απο τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς που εχουν ζητήσει!
                             "Η έφεση εγινε καί επειδη, όσον αφορά εμένα που την υπέγραψα, 
                               θα ηθελα να ειμαι βεβαιως οτι η Χώρα μου δέν δινει άσυλο σε 
                               πραξικοπηματίες"!
               Είπε ο κ. Μουζάλας, στόν Αλεξη Παπαχελά, θέλοντας με τόν τρόπο αυτόν να δικαιολογήσει την Κυβερνηση του, η οποία υστερα απο τίς απειλές των Τουρκων εβαλε την ουρα στα σκέλη κι'εκανε οτι ακριβώς της ζήτησε η Τουρκία!
               Τωρα.
               Φίλε κ. Μουζάλα δέν ειναι έξυπνο να λέτε ή για την ακρίβεια να προσπαθείτε να δικαιολογείτε τα...αδικαιολόγητα, λέγοντας πως "...εμείς εφεσιβάλαμε με βάση το Κρατος Δικαίου..."!
               Οχι κυριε υπουργέ δεν ειναι ετσι, δέν ειναι αυτο το Κρατος Δικαίου και το γνωρίζετε...
               Φαίνεται πως ο κ. Μουζάλας θέλει να μας προετοιμάσει για κάτι που θα γινει στην συνέχεια. Και γι'αυτό μιλαει για, οτι δεν ειναι σίγουρος-βέβαιος πως αυτοί δέν ειναι πραξικοπηματίες! Υπάρχουν ενδείξεις δηλαδή πως μετείχαν στο πραξικόπημα κατα του Τούρκου Προέδρου!
               Ναι. 
               Καλά καταλάβατε μας προετοιμάζουν για το γεγονός της (ενδεχόμενης) έκδοσης των οκτώ Τούρκων Αξιωματικών στην Τουρκία, οπως ειχε ζητήσει και ειχε πει και καθημερινα τονίζει, οπου βρεθει, ο Ταγιπ Ερντογάν!
               Ειναι παντως γεγονός πως η Κυβερνηση και ιδιαιτερα πολύ ο Αλεξης Τσίπρας φοβήθηκε απο τις απειλές των Τούρκων κι'εκανε την μεγάλη κωλοτούμπα...
               Ντροπή.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου