ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΕΤΡΕΣ ΡΕΕ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                                               "Με πορδές δέν βάφονται τ'αυγα..."
                                                Μου έλεγε πάντα η μητέρα μου η αείμνηστη
                                                Κυρά-Λεμονιά Αθ. Κοντονή κι'ειχε δίκιο!
             Ξεκίνησα μέ το γνωμικό αυτό, θέλοντας να δείξω και να αποδείξω σε όλους αυτούς που ΝΟΜΙΖΟΥΝ από την εποχή υφυπουργείας Σταύρου Κοντονή μέχρι και του σημερινού Βασιλειάδη ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!
             Όχι κύριοι, με τόν τρόπο που εσείς το εφαρμόζετε αυτό, ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙ'ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, εάν υπήρχε! 
             Φαίνεται πλέον καθαρά πως ο Ρώσος που υποστηρίζει και στηρίζει τόν Τσίπρα και τον Καμμένο, θέλει σαν ΔΩΡΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
             Έτσι η εντολή που δόθηκε ήταν σαφής!
           "Κάντε τα αδύνατα δυνατά ώστε ο τίτλος να πάει στη Θεσσαλονίκη, στον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ τόν Ρώσο Ιβάν Σαββίδη, που κάνει τα πάντα για εμάς, πρίν από εμάς..."!!!
              Καί γι'αυτό "πέταξαν" έξω καί την ΑΕΚ και τόν Παναθηναϊκό, ύστερα από επιθυμία του Ιβάν, ο οποίος μέ τόσα που έχει κάνει (λαθραιμποριο τσιγάρων, δυο πλοία πιάστηκαν στην Κρήτη, μεταφέροντας τσιγάρα της εταιρείας του ΣΕΚΑΠ  Λ Α Θ Ρ Α Ι Α !!!) και τόσα αλλά, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  Φ Υ Λ Α Κ Η !
              Η εντολή χθές ήταν.
              Να κερδίσει με κάθε μέσο και τρόπο ο ΠΑΟΚ...
              Καί να χάσει βαθμό ή βαθμούς χρησιμοποιώντας όλα τά μέσα, ο Ολυμπιακός, που δέν ήταν καλός για ένα ημίχρονο στην Τρίπολη, χάνοντας δύο βαθμούς...
             Έτσι με τό πέτσινο πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής Θάνος στό Αγρίνιο και με αυτό νίκησε ο ΠΑΟΚ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!
              Με τόν  τρόπο αυτόν κύριοι της για "πτωτοδευτερη φορά Αριστερά" Κυβέρνησης του Αριστερούλη Τσίπρα και του Ακροδεξιούλη Καμμένου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!
              Τό αντίθετο καταφέρνετε...
              Το καταλάβατε; Ή να τό ξαναπώ; Ε;
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου