ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                 "Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μεγάλου Καραμανλή, με ολα οσα γινονται για το ονομα των Σκοπίων"!
                   Ναί, αυτό που λέει ο κόσμος, είναι αληθεια!
                   Τουτη εδώ η "Τσίπρας καί Σία" τα ξεπουλάει ολα δυστυχώς!
                   Παραχωρεί ακομα καί τό ονομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, στα Σκόπια!
                   Η συνθέτη ονομασία αυτό σημαίνει!
                   Και μ'αρέσει που ο γνωστός κωλοτούμπας, ο Πάνος Πανούλης Καμμένος, αφου είπε πως εχει εμπιστοσύνη στόν υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά κι αφου καταφέρθηκε κατά του προεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη, λέγοντας "θέλω να ευχαριστήσω τόν Κυριάκο Μητσοτάκη που αναγνώρισε οτι οι ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν εκ μέρους της παρατάξεως και θα ακολουθήσει την οποιαδήποτε αποφαση για το θέμα του Σκοπιανού", υποστηριξε πώς "η πολιτική της Κυβέρνησης εντασσόμενη στην ευρύτερη προσπάθεια της Ελλάδος να αποτελέσει τόν πυρήνα του άξονα σταθερότητας για τα Βαλκάνια και την Μεσόγεια, θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέση της Χώρας και σε λυση προβλημάτων που ταλαιπωρούν επι παρα πολλά χρονια την ευρύτερη περιοχη..."!
                  Ο Κωλοτούμπας, του Κωλοτούμπα, ω Κωλοτούμπας, Πάνος Πανούλης Καμμένος...
                  Καί καλό θα ειναι Πανο Πανούλη Καμμένε να μην πιάνεις στο στομα σου τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, γιατι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ουτε ακομα και γι'αυτο!
                  Αληθεια ολοι αυτοί που μιλανε για σύνθετη ονομασία μεσα κι'εξω, φαινεται πως ξέχασαν το κλάμα του Κωνσταντινου Καραμανλή στό αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στίς 28 Απριλίου 1992, λεγοντας εκεινο το ιστορικό "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"!
                  Κι'ακόμα ολοι αυτοί λησμόνησαν τίς τεράστιες λαοσυνάξεις (βλέπετε αλλωστε και τίς φωτογραφίες με τον μεγάλο όγκο κόσμου και τα χιλιάδες πανό με την φράση του Εθνάρχη) που εγιναν τοτε!
                 Σημερα μέσω Διαδικτύου χιλιάδες Ελληνες ετοιμάζονται για την μεγάλη συγκέντρωση για να αποκρούσουν την σκέψη της Κυβερνησης ακομα και για Συνθέτη Ονομασία των Σκοπίων.
                 Μηπως θα πρέπει ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και ο Καμμένος που θα διαχειριστούν το ζήτημα των Σκοπίων, να λάβουν υπ'οψην τους την συγκέντρωση την μεγαλη συγκέντρωση που πρόκειται να γίνει στη Θεσσαλονίκη;
                 Διαφορετικά θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μακεδόνα Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, που εδωσε καί κέρδησε ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
                 Κύριοι της Κυβερνησης σοβαρευτείτε ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
                 Οχι άλλη προδοσία επιτέλους!!!
Γιώργος Κοντονής 







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου