Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕGA ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                Δυστυχώς!
                Η Κυβέρνηση "Τσίπρα και Σία" ειναι έκείνη που φέρει την αποκλειστική ευθύνη, για το γεγονός οτι πανω απο 420 εργαζόμενοι στο MEGA θα μείνουν χωρίς δουλειά!
                Δέν φταίει λοιπόν ο Μαρινάκης για ολα οσα εκανε καί κάνει η Κυβέρνηση σε βαρός του ιστορικου Καναλιού και των εργαζομένων εκει!
                Θέλει, πιο σωστα στην προσπάθεια του ο Αλέξης Τσίπρας να εκδικηθεί τον Μαρινακη που για άγνωστους λόγους τόν μισεί, ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ και ΤΙΜΩΡΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ τούς εργαζόμενους στο MEGA!
                Η Κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμενου με το να βάζει εμπόδια (ειναι γνωστά σε ολους!) στην καταθεση φακέλου αδειοδότησης του Μεγάλου Καναλιού, δέν κόβει δουλειά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ τα 420 ατομα που εργάζονται στό MEGA!
                 Ντροπή.
                Ο μεγαλοεφοπλιστής, εκ των κορυφαίων εφοπλιστών στόν κόσμο, ο μεγαλοεπιχειρηματίας, ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης, καλύτερης κι'ενδοξότερης ομαδας στην Ελλαδα του Ολυμπιακου, που ειναι σε οργανωση ενα απο τα καλυτερα κλαμπ της Ευρώπης, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, δέν εχει καμία ανάγκη για εργασία και με το φιλανθρωπικό εργο που εκανε παντοτε καί κανει αποδεικνύει τα αισθηματα αγάπης που τρέφει για την Ελλάδα μας και τόν συνανθρωπο.
                Εκει οπου η πολιτεία και ιδιαιτερα τούτη η Κυβέρνηση δέν δινει σημασια, ο Βαγγέλης Μαρινακης ειναι εκει και δινει λύσεις οσο ακριβές κι'αν ειναι! Οσο κι'αν κοστίζουν!
                Γι'αυτό σας λέω.
                Η Κυβερνηση, ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η παρέα τους δεν τιμωρούν τον Μαρινάκη, ΑΛΛΑ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ! Και οι συναδελφοι στό MEGA το εχουν καταλάβει και ετοιμάζονται να αντιδράσουν!
                Πάντως ειναι κοντά η ημερα που θα στείλουμε τόν Τσιπρα, τόν Καμμένο και τ'αλλα δικά τους παιδιά στα αζήτητα!
                Οι εκλογές είναι κοντά...
                Υπομονή...
Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου