ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
            Όλοι οι δρόμοι οδηγούν-φέρνουν τόν Ελληνικό λαό στην Αθήνα, εκεί στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα γίνει το δεύτερο Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό ζήτημα!
            Εδώ ο Ελληνικός λαός θα διατρανώσει για μια ακόμα φορά την αντίθεση του με όλα όσα θέλει να επιβάλει η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση, που θέλει να παραχωρήσει, να χαρίσει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγο αυτού στα Σκόπια!
            Όπως έγινε γνωστό η Ελληνική Κυβέρνηση "μιλάει" για CORNΑ MAKEDONIA!
            Όμως επειδή φαίνεται πως ο Τσίπρας ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ από το πρώτο Συλλαλλητήριο της Θεσσαλονίκης, απ'οπου οι 500χιλιαδες Ελληνίδες και Έλληνες το έστειλαν πρός κάθε κατεύθυνση!
            Καί όπως λένε οι Κυβερνώντες, έβαλαν "τα δικά τους παιδιά να αναλάβουν δράση"!
            Έτσι διαβάσαμε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, εκδότης τής οποίας είναι πλέον ο Ρώσος Ιβάν Σαββιδης φιλαράκι καλό του Τσίπρα του Καμμένου και των άλλων παιδιών, ότι το Συλλαλητήριο γίνεται-είναι κατά της Κυβέρνησης! Και πως υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα!!!
            Βγαίνει μάλιστα και η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβικωνας και απειλεί ανοικτά όλους, πως θα αναλάβει την ημέρα εκείνη στο Συλλαλητήριο δράση, λέγοντας πως θα χυθεί αίμα!
            Μήπως θα πρέπει να αναλάβει δράση, για να χρησιμοποιήσω μια δική τους κουβέντα, κάποιος Εισαγγελέας, ώστε αυτά τα καλόπαιδα να...ηρεμήσουν;
            Κι'ακόμα διαβάζουμε διάφορα δημοσιεύματα στα μίντια, που έχουν στόχο και σκοπό να σκορπίσουν τόν ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ σε όσες και όσους θέλουν να πάνε την Κυριακή στο Συλλαλητήριο...
            Δέν ξέρουν όλοι αυτοί πως ο Ελληνικός λαός δέν τρομοκρατείται.
            Έτσι θα γεμίσει όχι μόνο την περιοχή γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, αλλά ολοκληρη την Αθήνα!
            Πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος θα κατακλύσει την Αθήνα και φωνάξει Ο Χ Ι !
            Όχι στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία ή παράγωγο αυτού στα Σκόπια!


            Τι δέν καταλαβαίνεις επιτέλους ρεε Τσίπρα;
Γιώργος Κοντονής 

            

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου