ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                                                      Η είδηση μας έρχεται από την Γερμανία
                                                    "Περίπου 80 με 100 Γερμανοί χάνουν την 
                                                      ζωή τους ετησίως εξαιτιας επικίνδυνου 
                                                     αυνανισμού..."!!!
             Φαίνεται πως κάποιοι που γουστάρουν, τούς αρέσει πως να το κάνουμε, η αυτοϊκανοποίηση,  σοφίζονται πολλούς τρόπους με αποτέλεσμα στό τέλος να χάνουν ακόμα και την ζωή τους!!!
             Η είδηση που έφθασε από την Γερμανία, αναφέρει "τά πως και τα γιατί" τονίζοντας πως τα αιτία αυτών των θανάτων είναι η ασφυξία και το ηλεκτροσόκ που παθαίνουν την ώρα της ηδονής οι...αυτοϊκανοποιούμενοι!!!
              Καί το συμπεράσματα βγαίνει από το γεγονός πως οι συγγενείς τους, τα διά τους πρόσωπα δηλαδή, τούς βρίσκουν σε...ανάρμοστες θέσεις και στάσεις που μάλιστα πολλές φορές για να μην γίνουν όλα αυτά γνωστά σε όλο τον κόσμο, σπεύδουν και βγάζουν-αφαιρούν και κάποιες...τρελές φάσεις! Φάσεις  στίς οποίες βρίσκονταν τα άτομα που έχασαν την ζωή τους την ώρα που αυνανίζονταν!
              Τό πιο σπουδαίο είναι το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία και σε ανθρώπους κάθε ηλικίας! Και τα πιό πολλά άτομα είναι άνδρες! Κι'αυτο γιατί οι γυναίκες, είναι πιό προσεκτικές στόν αυνανισμό τους; όπως λέει η έρευνα που έγινε πρίν λίγες ημέρες...
               Προσοχή λοιπόν. Ιδιαίτερη προσοχή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου