"ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
            Μόλις ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος είχε τελειώσει την τοποθέτησή του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ  ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τόν Γιώργο Αυτιά και είχε τονίσει πως "εάν η Κυβέρνηση δέν συμμορφωθεί με την απόφαση των δικαστηρίων και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δέν επιστρέψει τα αναδρομικά στούς ενστόλους, τότε θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο...", αμέσως τόν ερώτηση.
           "Ωραία καί σωστά όλα όσα μας λέτε...
            Αλήθεια το πρόστιμο στην Κυβέρνηση ποιός θα το πληρώσει κ. Μητρόπουλε;"!
            Για να πάρω την απάντηση που...περίμενα...
          "Μα εμείς, ο λαός..."! Είπε για να συμπληρώσει. "Πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να επιστρέψει τα παράνομα παρακρατηθέντα ποσά στούς ενστόλους..."!
            Σωστά κι'ετσι πρέπει να γίνει.
            Όμως τι να πρώτοπληρώσω εγώ ο συνταξιούχος, που έχω υποστεί μέχρι τούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, πάνω από 53 μειώσεις στην σύνταξη μου και ουδείς με διαβεβαιώνει πως οι μειώσεις σταματάνε εδώ!!!
            Αντίθετα μάλιστα από το 2019 θα έρθουν κι'αλλες! Πολλές που θα με φέρουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση!
          "Πηγαίνει ο συνταξιούχος 'βγάζει' την σύνταξη του και αρχίζει να πληρώνει...
           Τόσα η ΔΕΗ! Άλλα τόσα το ενοίκιο, τα φάρμακα κλπ, φεύγει..,εξανεμίζεται η έτσι κι αλλιώς κουτσουρεμένη σύνταξη και...χρωστάω και όλας"
            Στό σχόλιο μου αυτό συμφώνησε και η εργατολόγος Όλια Νικολοπούλου υποστηρίζοντας πως αυτοί δέν γνωρίζουν από τέτοια και κάνουν του...κεφαλιού τους!
            Βέβαια στην εκπομπή του, ο Γιώργος Αυτιάς με αναλυτικούς πίνακες και με σταράτα λόγια αναπτύσσει τίς θέσεις, του "πως και του γιατί."!


            Καί γι'αυτο όλοι τα Σαββατοκύριακα είναι από τίς 5.30 το πρωί καρφωμένοι στον ΣΚΑΙ και παρακολουθούν τον Γιώργο Αυτιά και όλους εμάς.
Γιώργος Κοντονής  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου