ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Μέσα σε βαρύ κλίμα, που δημιουργήθηκε ύστερα απο την αποπομπή της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου και της παραίτησης του συζύγου της αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίιυ για λόγους ευθιξίας, γίνεται, για την ακρίβεια επισπεύδεται ο ανασχηματισμός!
           Απο το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρας βρίσκεται στό γραφείο του και μαζί με τούς στενούς συνεργάτες του έχει αρχίσει να...σβήνει και να γράφει ονόματα!
           Η νέα Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μέσα στίς επόμενες ώρες, ΘΑ ΕΙΝΙΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ!
           Θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών, που αναμένεται να γίνουν αμέσως μετά τόν Αύγουστο...
           Το γιατί το ξέρουμε όλοι...
           Θα πανηγυρίσει εκείνο τόν μήνα ο Τσίπρας και η παρέα του το δήθεν τέλος των μνημονίων...
         "Βγαίνουμε επιτέλους απο το μνημόνιο..."! Λέει ο Τσίπρας, που σκόπιμα δέν αναφέρεται στα επακόλουθα αυτής της εξόδου, που θα κρατήσουν μέχρι το 2063!!! 
           Δηλαδή τα πράγματα πηγαίνουν απο τό κακό στό χειρότερο δυστυχώς...
           Με το βάρος της αποδοχής της επιδότησης του ενοικίου (χίλια ευρω τον μήνα!) απο άτομα πολύ πλούσια, όπως η κ. Αντωνοπούλου που ενώ διαθέτει βίλα στην Γλυφάδα έπαιρνε την επιδότηση γιατί ήθελε να μένει στο Κολωνάκι, εκείνο το ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!!!!!
           Πολλά ονόματα παίζονται για ολα ή σχεδόν για ολα τα υπουργεία!
           Οι μόνοι αμετακίνητοι δείχνουν ότι ειναι η κ. Αχτσιόγου! Και ο κ. Παππάς!
           Ακούστηκε πως την θέση του κ. Μουζάλα που φεύγει απο την κυβέρνηση στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, θα πάρει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, τόν οποίο θα αντικαταστήσει ο φίλος και συνάδελφος μου Νίκος Ξυδάκης! Ετσι αλλάζει όλο το σκηνικό στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και φυσικά η συνεργασία με τόν υπουργό Πανό Καμμένο! 
           Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ονόματα και υπουργεία...
           Ποιοί φεύγουν!
           Ποιοι μετακινούνται!
           Ποιο μένουν και γιατί!
           Σχηματίζεται λοιπόν σήμερα η Κυβέρνηση των Εκλογών! Αν και πολλοί υποστηρίζουν πως θα γίνει μετά τον Αύγουστο κάποια διορθωτική κίνηση...
          Ο κόσμος πάντως αναρωτιέται ποιός ψυχρός εκτελεστής πέρασε την ώρα που η ΕΛΛΑΔΑ ήταν έτοιμη να πέσει στον λάκκο με τα φίδια την διάταξη αυτή με την επιδότηση του ενοικίου σε όλους τους βουλευτές! Ακουγεται το όνομα του κ. Μαρδα!


          Το μόνο σίγουρο ειναι ότι με αυτή την κυβέρνηση δέν θα πλήξουμε...
Γιώργος Κοντονής 
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου