Ε, ΟΧΙ ΚΙ'ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Ύστερα από την μεγάλη, την πολύ μεγάλη επιτυχία του Συλλαλητηρίου της Αθήνας, ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση του τρομοκρατήθηκαν τόσο που άρχισαν να ρίχνουν λάσπη πρός κάθε κατεύθυνση!
            Φαίνεται πως δέν πήραν τό μήνυμα ή μάλλον τα μηνύματα που έστειλαν οι πάνω από ένα εκατομμύριο Ελληνίδες και Έλληνες, πρός όλους!
            Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τίς όποιες φθηνές δηλώσεις της χειρότερης μορφής φασισμού αριστερόστροφης κυβέρνησης, αλλά και από την λάσπη που...πετάνε περί σκανδάλου με την φαρμακευτική Εταιρεία NOVARTIS
            Εμπλέκουν μάλιστα και δέκα πολιτικούς!
            Πρόκειται για δύο πρώην πρωθυπουργούς και για οκτώ πρώην υπουργούς!
            Για την υπόθεση αυτή, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο αναπληρωτής του Δημητρης Παπαγγελόπουλος μέσα στα άγρια μεσάνυκτα πήγαν στο Μαξίμου και...ενημέρωσαν τον Αλέξη Τσίπρα!
            Βγαίνοντας μάλιστα από το Μαξίμου ο πρώην Εισαγγελέας και νύν υπουργός αναπληρωτής Δικαιοσύνης ο κ. Παπαγγελόπουλος μιλώντας είπε πως, "ειναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού Κρατιυς"!!!
             Ε, όχι κυρ Δημήτρη μου!
            Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής τόνισε "σήμερα (Δευτέρα) έλαβα τον φάκελο και αύριο (σήμερα Τρίτη) θα ειναι στα χέρια του προέδρου της Βιυλής..."!!!
            Για όλα αυτά οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι απάντησαν με σκληρές δηλώσεις τους κατα της κυβέρνησης και φυσικά όλων αυτών που πετάνε λάσπη!
            Εντύπωση έκανε η μέσα στα μεσάνυκτα επίσκεψη στα δικαστήρια του υπουργού Τζανακόπουλου!!!
            Εκείνο που πρέπει εγώ να πω για την υπόθεση ειναι ότι τα περισσότερα φερόμενα ως σκάνδαλα, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ  σύμφωνα με τόν νόμο ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!
            Παρ'ολα αυτά έχουμε να ζήσουμε στην Βουλή ημέρες απείρου κάλους, όπως παλιά...,με τέτοιες περιπτώσεις!


            Είμαστε σε αναμονή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου