ΡΕΕΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Μάλιστα.
          Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, τούς ηγέτες των Χωρών Μελών της Ενωμένης Ευρώπης, για όλα όσα δημιουργεί και πράττει η Τουρκία, για να παρουσιάσει σαν κατασκόπους τούς δυο Έλληνες Στρατιωτικούς που κρατάει φυλακισμένους εδώ και 23 ημέρες!
          Τα είπε ο Αλέξης...
          Τα είπε και ολοι τόν άκουγαν με ιδιαίτερη προσοχή, αλλά καί κατανοήσει...
           Και βέβαια οι Τούρκοι δέν έχουν κανένα σύμμαχο στην Ενωμένη Ευρώπη και δέν θα μπορούσαν να έχουν ύστερα απ'ολα όσα καθημερινά κάνουν ιδιαίτερα σε βάρος χωρών μελών της ΕΕ...
           Οι Ευρωπαίοι Ηγέτες που άκουσαν με προσοχή όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τούς δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που η Τουρκία κρατάει ως αιχμάλωτους από την 1 Μαρτίου, εδώ και 23 ημέρες, Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Α Ζ Ο Υ Ν  τίς πράξεις των Τούρκων και ζητούν την άμεση Α Π Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Σ Η  των Στρατιωτικών μας!          
          Έως εδώ όλα σωστά και πολύ πολύ καλά.



           Όμως το...αποτέλεσμα μετράει!
           Και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!
           Τα δύο Ελληνόπουλα είναι στην φυλακή και μάλιστα σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και οι Τούρκοι προσπαθούν να τούς κατηγορήσουν ότι είναι...Κ Α Τ Α Σ Κ Ο Π Ο Ι !
           Άρα στην ουσία το...αυτί της Τουρκία ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ούτε και με την αυστηρή προειδοποιήση της Ενωμένης Ευρώπης, ούτε και με τίς σκληρές δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ "να αφήσουν αμέσως ελεύθερους τούς Ευρωπαίους πολίτες που κρατάνε..."!           
          Ίσως οι Ευρωπαίοι Ηγέτες δέν γνωρίζουν την ελληνική παροιμία που λέει "τον...αράπη κιαν τόν πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς..."!!! Μια παροιμία που πάει...γάντι στην περίπτωση της Τουρκίας!



           Προσωπικά πιστεύω πως ο Αλέξης Τσίπρας, νομίζοντας πως η υπόθεση θα λήξει και πως δέν είναι μείζον θέμα  (άλλωστε δέν ήταν λίγοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι Φίλης κλπ, που δήλωναν και δηλώνουν κάτι τέτοιο!!!) η κράτηση των δυο παιδιών-στρατιωτικών της Ελλάδος,  ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΜΠΡΟΣ!!!!!
           Αυτή ειναι η αλήθεια! Πονάει Αλέξη μου αλλά δελν αλλάζει, δυστυχώς...
           Θα πρέπει να πω, πως τούς ηγέτες των Χωρών μελών της ΕΕ του Λαϊκού Κόμματος ενημέρωσε κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης τους, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
            Δυστυχώς τα δυο Ελληνόπουλα θα ζήσουν και θα περάσουν την Εθνική μας εορτή, τής 25 Μαρτίου 1821 τόν ξεσηκωμό των Ελλήνων κατά των Τούρκων, κλεισμένοι στην φυλακή υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας,
           Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής 
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου