ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ, ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Σήμερα εορτάζει καί πανηγυρίζει σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα.
          Σάν σήμερα, αλλά στίς 10 Μαρτίου του 1925, ιδρύθηκε-γεννήθηκε ο Ολυμπιακός, που σιγά σιγά έγινε ο Θρύλος της Ελλάδος!
          Ο Ολυμπιακός που θεωρείται και είναι ο πιό πλούσιος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος της Χώρας μας, μεγαλούργησε και πολύ πολύ γρηγορα έγινε αδιαφιλονίκητα ο πρώτος.
          Σύντομα το όνομα του Ολυμπιακού, ξεπέρασε τα σύνορα της Χώρας και η ιαχή "Ολυμπιακός - Ολυμπιακός" ακούστηκε παντού.           Αμέσως εντός Ελλάδος, ο Ολυμπιακός ανέλαβε τα ηνία στο Ποδοσφαιρικό Στερέωμα της Χώρας.



          Έτσι ημέρα με την ημέρα αποκτούσε ολοένα και περισσότερους φίλους φιλάθλους και οπαδούς, από όλες τίς άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες.
          Με αποτέλεσμα σήμερα ο Ολυμπιακός να έχει πάνω από έξι εκατομμύρια φίλους και οπαδούς!
          Η λαμπρή, η χρυσή ιστορία που έχει γράψει καί γράφει ο Ολυμπιακός έχει φέρει σε αμηχανία όλες τίς άλλες ομάδες της Χώρας!          Δέν είναι μικρό πράγμα να έχεις κατακτήσει 44 πρωταθλήματα και οι άλλες ομάδες (ΑΕΚ ΠΑΟΚ και Παναθηναικός) να μην μπορούν να...πλησιάσουν όχι το ρεκόρ αυτό, αλλά να κατακτήσουν ένα τίτλο!



          Με την ευκαιρία θα πρέπει να τονίσω πως ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει τίτλο-πρωτάθλημα εδώ και 32 χρόνια! 
          Τό ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ.   
          Ενώ κάπως καλύτερα είναι ο Παναθηναικός!
          Πρώτος και καλύτερος στίς κατακτήσεις καί του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο Ολυμπιακός, που έχει πάρει πάνω από 25!
          Αλλά και στήν Ευρώπη ο Θρύλος έχει κάνει καλή κι'ανοδική πορεία.
          Βέβαια εδώ χρειάζεται ακόμα δουλειά ο Ολυμπιακός.          Κι'αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ'ολους ο ηγέτης του Ολυμπιακού ο μεγαλοεφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης και ήδη, όπως έμαθα παίρνει άμεσα μέτρα!



         Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, έχει γίνει δηλαδή μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στίς άλλες ομάδες...
         Έτσι έχουμε τούς Ολυμπιακούς που όπως είπαμε είναι εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Υφήλιο και τούς Αντιολυμπιακούς, οι οποίοι δέν λένε ότι "εγώ είμαι ΑΕΚ ή Παναθηναικός ή ΠΑΟΚ" αλλά φωνάζουν "είμαι αντιολυμπιακός..."!!!         Σάν σήμερα λοιπόν γεννήθηκε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός της Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός του Κόσμου όλου!







         Να τα χιλιάσεις, Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου. Να τα χιλιάσεις.
         Χρόνια πολλά.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου