ΝΤΡΟΠΗ! ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ...ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                                          "Γιώργο, τούτοι εδώ στην ΕΠΟ δέν κρατάνε ούτε
                                            τα προσχήματα!
                                            Ντροπή!
                                           Έκαναν...κουρελόπανο τούς κανονισμούς!
                                            Και στα...πλαίσια της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ επέστρεψαν (!!!)
                                            τούς 3 βαθμούς στόν ΠΑΟΚ!
                                            Και...εξαφάνισαν τίς δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων τόν θυρών 
                                            που πρωτόδικα και σύμφωνα με την τήρηση του κανονισμού,
                                            είχε τιμωρηθεί..."!                Ετσι ξεκίνησε την κουβέντα μας, ενας καλός φίλος και πρώην ηγετικό στέλεχος της ΕΠΟ, όταν στίς δυο τα ξημερώματα σήμερα με πήρε στο τηλέφωνο για να με ενημερώσει για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της (δικής τους) ΕΠΟ στην Έφεση που έκανε ο Κυβερνητικός ΠΑΟΚ κατα της πρωτοβάθμιας απόφασης, που ο δικαστής δέν έκανε τίποτα παραπάνω απο το να επιβάλει τήν τήρηση του νόμου, ο οποίος προβλέπει μηδενισμό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό καί κατακυρωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού με 3-0 στον Ολυμπιακό!



                Επίσης ο κανονισμός προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών! Δύο αγωνιστηκές κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα και πρόστιμο απο 30.000€ καί πάνω!
               Ομως ολα αυτά καί μέσα σε μια νύχτα ο Επικεφαλής της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ...κατήργησε τόν κανονισμό και ακύρωσε κατα τα 2/3 την πρωτοβάθμια απόφαση !
               Ετσι περίπου στη μια και μισή τα ξημερώματα σήμερα αφαίρεσε το μείον 3 βαθμούς. Εξαφάνισε τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με αποτέλεσμα το σημερινό παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να γίνει με κόσμο!
               Βέβαια ο αγώνας που δεν έγινε με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ κατακυρώθηκε με 3-0 στόν Ολυμπιακό και μηδενισμό της γηπεδούχου ομάδας! Επίσης παρέμεινε καί το πρόστιμο τών 30.000€!
               Βλέπετε δέν μπορούσαν να...εξαφανίσουν κι'αυτό γιατί τοτε θα είχαν διαπράξει ένα τεράστιο έγκλημα!               Τώρα.



               Πρέπει να πω πως φαινόταν απο την αρχή ότι η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της (δικής τους) ΕΠΟ θα έβγαζε άλλη απόφαση! Και φαινόταν, απο κάποιες πονηρές δηλώσεις που είχε κάνει ο δικαστής κατα την διαδικασία λέγοντας ότι ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει γιατί δέν ειναι σωστός και πως πρέπει να γίνει νέος απο Αρεοπαγίτες!
               Με την απόφαση αυτή, καταργείται καί το δεδικασμένο!
               Όλοι θυμόμαστε τι έγινε εκείνο το βράδυ πριν ένα χρόνο στό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στόν αγώνα Παναθηναικού - ΠΑΟΚ με την σκληρή τιμωρία τής γηπεδούχου ομάδας γιατί ένα άδειο κουτί μπύρας κτύπησε στο κεφάλι τόν προπονητή Ιβιτς!               Πάντως η σημερινή ντροπιαστική απόφαση-χάρη στον ΠΑΟΚ ειναι δάκτυλος του Τσίπρα που κάνει ένα ακόμα δώρο στόν Ρώσο φίλον του Ιβάν Σαββίδη!




               Γι'αυτό σας λέω. Της νύχτας τα...καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει!
               Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου