ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΡΩΣΟ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Ολα για την  Ε Ξ Υ Γ Ι Α Ν Σ Η !
          Το πρωτάθλημα που τόσα και τόσα τράβηξε καί τραβάει εφέτος με στόχο την ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, απο τα ξημερώματα της Κυριακής (ύστερα απο εκείνη την κατάπτυστη απόφαση του Δευτεροβάθμιου Δικαστηριλου Επιτροπής της -δικής τους- ΕΠΟ που ακύρωσε τα 2/3 της νόμιμης ποινής που είχε επιβληθεί απο το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο!!!) βρίσκεται στόν  Α  Ε  Ρ  Α !!!
          Έλεγα πως στά πενήντα χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας τα είχα δει ολα!
          Δυστυχώς ΔΕΝ τα είχα δει...,όπως διαπίστωσα χθες παρακολουθώντας τόν αγώνα του γηπέδου της Τούμπα μεταξυ του ΠΑΟΚ καί της ΑΕΚ!
          Ενας ορυώμενος Ρώσος ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ συνοδευόμενος απο πέντε μπράβους μπήκε στόν αγωνιστικό χώρο και με τό χερι στο σημείο όπου το όπλο απείλησε τούς πάντες!          Μόλις είδα τον Ρώσο πιστολέρο πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη (κολλητό των Τσίπρα και Καμμένου!!!) να πετάει τό μπουφάν του καί να βάζει το χερι του, νά κάνει την κίνηση για να βγάλει το όπλο του, ειναι αλήθεια ότι φοβήθηκα πως τώρα θα πυροβολήσει τον διαιτητή ή κάποιον απο την αντίπαλη ομάδα, την ΑΕΚ!



           Κάτω απο αυτές τίς συνθήκες της δήθεν ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ  ειναι καλύτερα το πρωτάθλημα να διακοπή προσωρινά, όπως το είχε κάνει και ο δικός μου Σταυρος Κοντονής! Άλλωστε σε λίγες ημέρες έχουμε καί τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας!
           Οι εικόνες αυτές με τόν πιστολέρο Ρώσο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει στο γήπεδο, έκαναν τόν γύρο του κόσμου!
          Έγιναν πρώτο θέμα σε ολα τα Ραδιοτηλεοοτικά Μεγάλα Κανάλια τής Υφηλίου!!!
           Η Χώρα μας έγινε ρεζίλι διεθνώς!           Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ενας δημοσιογραφος που κάνει καλόπιστη, αλλά σκληρή κριτική  δεν θα μπορεί να ανεβεί να πάει στην Θεσσαλονίκη, γιατί ήδη θα εχει στοχοποιηθεί!!!




           Για να δούμε τι θα κάνει τώρα και ύστερα απο ολα οσα είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον πιστολέρο Ρώσο να εισβάλει στόν αγωνιστικό χώρο έτοιμος να τραβήξει το όπλο του, για να δούμε λοιπόν πως θα αντιδράσει, τι θα κάνει η Αθλητική Δικαιοσύνη;           Ναι, ο Ρώσος πιστολέρο ειναι προστατευόμενος του Τσίπρα, ο οποίος του έταξε και το πρωτάθλημα (η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο!) αλλά θα τόν καλύψει, θα τον προστατεύσει και τούτη την φορά, που ήταν έτοιμος, ο Ιβάν, να βγάλει το περίστροφο και να σκοτώσει τόν διαιτητή ήταν κάποιον αλλο; Ε;



            Θα τον προστατέψεις Αλέξη καί πάλι;
            Τι δέν καταλαβαίνεις;
            Το ΡΗΤΟ της ΗΜΕΡΑΣ:  Ο Χ Ι    Α Λ Λ Η   Ε Ξ Υ Γ Ι Α Ν Σ Η !!!
Γιώργος Κοντονής 
          
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου