Ο ΙΒΑΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Όταν οι εικόνες "μιλάνε", ολα τ'αλλα περιττεύουν!
          Αυτές οι εικόνες λοιπόν που έγιναν πρώτο θέμα σε ολα τα ΜΜΕ, έντυπο και ηλεκτρονικό, αποτελούν και φυσικά ειναι μια ακόμα απόδειξη της παρακμής που επιχειρείται με τούτη την δήθεν εξυγίανση στό Ελληνικό Ποδόσφαιρο!           Και τήν ευθύνη γι'αυτην την παρακμή, την νέα μαύρη σελίδα στό ποδόσφαιρό μας, έχει αποκλειστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό έταξε καί το πρωτάθλημα στόν ΠΑΟΚ λέγοντας "...το μόνο που λείπει ειναι να πάρει τώρα ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα"!



           Απ'αυτή και μόνο την δήλωση ο Ρώσος Ιβάν Σαββίδης πήρε θάρρος (δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ'ανέβει στό κρεβάτι", όπως λέει και ο,λαός μας!) και με ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ προσπαθεί να κερδίσει όλους τους αγώνες μέσα κι'εξω απο την Τούμπα, με θεμιτά και ιδιαίτερα αθέμιτα μέσα! 
           Με ξύλο! 
           Με κλωτσιές!
           Με στημένες διαιτησίες!
           Με γκόλ οφσάιντ κι'αντικανονικά!
           Με πέτσινα πέναλτυ!
           Με βία!
           Με παράνομες αθλητικές αποφάσεις (όπως αυτή που έβγαλε ο δικαστής τα ξημερώματα της Κυριακής που...αθώωσε τον ΠΑΟΚ κατα τα 2/3 της πρωτόδικης απόφασης!) ωστε να μην θιγή ο κολλητός του Τσίπρα, ο Ρώσος Ιβάν Σαββίδης!           Ακόμα και με όπλο όπως έγινε στόν αγώνα με την ΑΕΚ όταν ο μαινόμενος Ρώσος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπήκε, πιό σωστά μπούκαρε στόν αγωνιστικό χώρο με το όπλο και ήταν αποφασισμένος όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες αλλά και στα video, η κίνηση που κάνει για νά βγάλει το όπλο του και να πυροβολήσει τον διαιτητή ή όποιον άλλον του αντιστεκόταν!



           Δυστυχώς για το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, οι εικόνες αυτές έκαναν τόν γύρο τού κόσμου και όπως είπαμε έγιναν πρώτο θέμα σε όλες τίς Τηλεοράσεις τής Υφηλίου και σε ολα τα ΜΜΕ!
           Ο Ιβάν πιστολέρο, ο κολλητός του Τσίπρα μας έκανε διεθνώς ρεζίλι!
           Αυτή ειναι η αλήθεια. Είτε αρέσει, είτε όχι στόν Τσίπρα!
           Μέτρα έχουν ψηφιστεί.
           Δεν εφαρμόζονται ομως...
           Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο ο ΠΑΟΚ για ολα οσα έγιναν στην Τούμπα ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!


                       Μπορεί ο Τσίπρας να εφαρμόσει αυτό τόν νόμο; Ε;



           Ιδού ο νόμος... Ιδού και η απόφαση...
           Θάρρος χρειάζεται...
           Τι δέν καταλαβαίνεις πάλι ρεε Αλέξη; Ε;           Τώρα,


                            Η επ'αόριστον διακοπή του ποδοσφαίρου οπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός ο κ. Βασιλειάδης ΔΕΝ ειναι λύση! Λύση ειναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.  Ο Ρώσος Ιβάν πιστολέρο και ο ΠΑΟΚ! Να τιμωρηθούν αυστηρά και παραδειγματικά, ωστε να μην επαναληφθούν σκηνές ομως αυτές που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα!



           Αποφάσεις χθές, όχι σήμερα!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου