"ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΦΤΟΥΝΕ ΚΙ'ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΙΝΕ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
         Όταν η αείμνηστη μητέρα μου η Κυρα-Λεμονια Αθ. Κοντονή, ήθελε να μου πει, πως αυτό που είχα κάνει ΔΕΝ έπρεπε να γίνει, τοτε μου έλεγε με με νόημα.
       "Σήμερα θάφτουνε κι'αύριο κλαίνε Γιώργο μου"!
         Βέβαια δέν πολυεδινα σημασία. Γιατί μάλλον δέν μπορούσα να το εξηγήσω αυτό...
         Τα χρόνια πέρασαν και κάποια φορά όταν μου το ξαναείπε (δημοσιογράφος πια εγώ στην ΕΡΤ με εκπομπές κλπ!) την ρώτησα "τι σημαίνει ρεε μαμά αυτο;", εκείνη μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια αυτο το δικό της ρητό.       "Όταν παιδί μου κάποιος κάνει κάτι και πανηγυρίζει ενώ δέν έπρεπε να το είχε κάνει, αυτό θα το βρει μπροστα του πολύ γρήγορα. Σήμερα πανηγυρίζεις γιατί αδίκησες κάποιον και εσύ το ευχαριστήθηκες, αύριο ομως που θα καταλάβεις τι έκανες, τοτε θα κλαίς..."! Μου είπε και με κοίταζε στα μάτια με εκείνα τα δικά της πράσινα και πανέξυπνα μάτια, που μίλαγαν στην κυριολεξία! 



         Κάπως ετσι έγινε και με τον Ρώσο πιστολέρο Ιβαν Σαββίδη που μπήκε- μπούκαρε στο γήπεδο με το όπλο στην ζώνη και το χέρι έτοιμο για ολα!
         Βέβαια ζήτησε πρίν λίγες ώρες με γραπτή ανακοίνωσή του κι'αφού είχε περάσει το Αυτόφορω κι'εκανε την εμφάνιση του, ζήτησε συγγνώμη απο τούς Ελληνες Φιλάθλους και απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία για ολα οσα έκανε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.         Το ζητούμενο είναι πως το θέμα με τόν Ρώσο πιστολέρο Ιβάν Σαββίδη εχει πάρει μεγάλες διαστάσεις!



         Μάλιστα, οπως έγινε γνωστό η ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, διέγραψε χθές τον ΠΑΟΚ μέχρι νεοτέρας, για ολα οσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα και στόν αγώνα ΠΑΟΚ ΑΕΚ!
         Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ (στελέχη τους έρχονται σήμερα εδώ για να δουν τι θα γίνει...) περιμένουν να μάθουν τί θα αποφασίσει η ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα και ύστερα εκείνες θα αποφασίσουν για τόν ΠΑΟΚ, αλλά και για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο γενικότερα!
         Η ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ιδιαίτερα του Αλέξη Τσίπρα καί τού Πάνου Πανούλη Καμμένου δέν είναι απλά μεγάλη, αλλά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α !         Ο Τσίπρας και ο Καμμένος άνοιξαν την αγκαλιά τους στόν Ιβάν και μόνο κ...ο δεν του έδωσαν με αποτέλεσμα αυτός να πιστέψει πως κάνει ότι γουστάρει στην Ελλάδα, την οποία φαίνεται πως θεωρεί...μαγαζί του!!!



         Τώρα; Τώρα ειναι 
         Ειναι, ειναι αργά για κλάματα Αλέξη Τσίπρα;
         Τι δέν καταλαβαίνεις επιτέλους;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου