ΜΕΓΑΛΗ Η Τ Τ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Δικαίωση της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι  η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μάθημα των Θρησκευτικών!
           Έτσι εκείνη η κατάπτυστη απόφαση του Νίκου Φίλη, του τότε δηλαδή υπουργού Ενικής Παιδείας πεταχθηκε στόν "καλάθο των αχρήστων", έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικασυηρίου της Χώρας!
           Όμως ο Νίκος Φίλης ΔΕΝ άντεξε αυτή την νέα  τ α π ε ι ν ω τ ι κ ή   ή τ τ α  και ξέσπασε εναντίον του ΣτΕ , αλλά και της Εκκλησίας μας!           Μίλησε λέγοντας πως είναι "Μεσαίωνας η απόφαση για τα Θρησκευτικά"! Και συνεχίζοντας υποστήριξε άκόμα ότι "Το μάθημα θα γίνει με τον σύγχρονο τρόπο που έχουμε επιλέξει..."!!!



           Δηλαδή ο κ. Φίλης με το ύφος ενός (ψευτό)μάγκα αμφισβητεί την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Χώρας μας! Και όχι μόνο τήν αμφισβητεί, αλλά σύμφωνα με την δήλωση που διαβάσατε λέει πως η Κυβέρνηση δέν θα την λάβει υπ'οψην της (αν είναι δυνατόν!) και θα προχωρήσει στο μάθημα των Θρησκευτικών σύμφωνα με εκείνη την απόφαση του τοτε υπουργού!           Όταν όμως μια Κυβέρνηση δέν θα τηρήσει ή δέν θέλει να τηρεί τίς Δικαστικές Αποφάσεις, τοτε πως θέλει να μιλάει για Δημοκρατία και να κρίνει την Τουρκία πως εκεί η Δικαιοσύνη ελέγχεται από τόν Ερντογάν;



           Κύριοι της Κυβέρνησης αποδεικνύετε πως όταν μια απόφαση ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ τοτε η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ  καί θέλετε να της...επιβληθείτε με διαφορά φθηνά κόλπα! Όταν όμως η απόφαση σας ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΟΡΑΒΟ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!
            Αποφασίστε ρεε πως την θέλετε τελικά την Δικαιοσύνη; Ε;            Ο Νίκος Φίλης που υπέστη άλλη μια ήττα βγήκε στην Τηλεόραση της Βουλής και μίλησε για "Σκοταδιστική, Μεσαιωνική και Αναχρονιστική απόφαση"!!!



            Δηλαδή εκείνη η δική σου υπουργική απόφαση δέν ήταν ή δέν είναι Σκοταδιστική για τα Ελληνόπουλα;
            Νίκο ντροπή!
            Νίκο είσαι οφσάιντ!            
            Η Εκκλησία της Ελλάδος δέχθηκε την απόφαση ως δικαίωση της αλήθειας και του μαθήματος των Θρησκευτικών, όπως είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ.



            Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ο κ. Ιερώνυμος υπογράμμισε πως η συνεργασία για τα θρησκευτικά συνεχίζεται με το υπουργείο Παιδείας.
            Η απόφαση του ΣτΕ ήταν μια νέα ΜΕΓΑΛΗ  Η Τ Τ Α  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  του Τσίπρα και της παρέας του!
Γιώργος Κοντονής 
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου