ΡΕΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΗ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Αυτό που έλεγε πάντοτε η αείμνηστη μητέρα μου η Κυρά-Λεμονιά Αθ. Κοντονή "Σήμερα θάφτουνε... Κι'αύριο κλαίνε...", πάει γάντι στον Κώστα Κατσίκη, ο οποίος τώρα προσπαθεί να σώσει τον εαυτόν του απο την...καταιγίδα που έρχεται και θα τόν πνίξει!
          Τόν άκουγα στην Βουλή να λέει και μάλιστα με έντονο ύφος οτι "ο ΣΚΑΙ καί η μονταζιέρα του έκανε το θέμα μεγάλο..."!
          Ρεε τον μπαγάσα...
          Τι ντροπή...          
          Αντί να αναλάβει την ευθύνη των δηλώσεων του και να ζητήσει συγγνώμη, ρίχνει την ευθύνη στούς συναδέλφους της εκπομπής ΣΗΜΕΡΑ Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου!

          Μα κ. Κατσίκη οι δύο συνάδελφοι μου ΔΕΝ σου έβαλαν τό μικρόφωνο με το ζόρι στο στόμα...,ΔΕΝ σε υποχρέωσαν να κάνεις αυτή την απαίσια την ηλίθια δήλωση περί ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ!
          Δήλωση που εχει γίνει "βούτυρο στο ψωμί" του Ερντογάν και που εχει ήδη απομακρύνει την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, δυστυχώς!
          Έπρεπε να παρακαλέσεις σήμερα τούς συναδέλφους μου να σε βγάλουν για δύο λεπτά στην εκπομπή τους, για  να ζητήσεις συγγνώμη απο τόν Ελληνικό λαό και και ιδιαίτερα, από τούς γονείς, απο τις οικογένειες των δύο αιχμαλώτων σέ φυλακή υψίστης ασφαλείας στρατιωτικών μας, για τίς δηλώσεις σου περί ανταλλαγής, δηλώσεις  που έχουν φέρει στην κυριολεξία την Χώρα μας μπροστα σε επικίνδυνες καταστάσεις με την Τουρκία...
          Οι πολιτικοί κ. Κατσίκη πρέπει να αναλαμβάνουν αντρίκια την ευθύνη των λεγόμενων και των πράξεων τους γενικά, αλλά και την πολιτική ευθύνη! 
          Κι'εσύ αυτο δέν το'χεις...
          Κρίμα.
Γιώργος Κοντονής 
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου