Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Η διαδικασία της Δίκης των δύο Ελλήνων Αξιωματικών που οι Τούρκοι κομάντος συνέλαβαν αρχίζει σήμερα! Όπως ειναι γνωστό οι Έλληνες στρατιωτικοί επειδή ακολουθούσαν τίς πατημασιές κάποιων που πίστευαν ότι ειναι λαθρομετανάστες χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος, όπου και συνελήφθησαν!
           Φαίνεται πως οι Τούρκοι περίμεναν και ήθελαν μια τέτοια περίπτωση, η οποία αποτελεί καί ειναι "βούτυρο στο ψωμί" του Σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν!
           Βέβαια οι δύο Έλληνες δέν κατηγορούνται για κατασκοπεία!
           Ομως αυτό οι Τούρκοι, μπορεί να αλλάξουν την κατηγορία κι'ανα πάσα στιγμή, εάν θέλουν η υπόθεση, που έπρεπε απο την πρώτη στιγμή να έχει κλείσει, με την επιστροφή των δικών μας παιδιών στα σπίτια τους, επειδή τέτοια γεγονότα συμβαίνουν κι'απο τίς δύο πλευρές σχεδόν καθημερινά!
           Πάντως φαίνεται πλέον καθαρά πως οι Τούρκοι Δικαστές, που κάνουν -δυστυχώς- ότι τούς λέει η Κυβέρνηση τους,  πως δέν θα δικάσουν δίκαια. Η Τουρκία ΔΕΝ ειναι κράτος δικαίου! Μακάρι να διαψευσθώ!
           Ο Ερνογάν θέλει καί μάλιστα πολύ το χαρτί αυτό, με τούς Έλληνες στρατιωτικούς και ΔΕΝ θα το χάσει!
           Θέλει αυτό το χαρτί να είναι το...διαπραγματευτικό του χαρτί.
           Ειμαι βέβαιος πως ο Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει ζήτημα ανταλλαγής!


           Ας δούμε ομως τι πρόκειται να γίνει σήμερα στην Δίκη που διεξάγεται στην Ανδριανούπολη και μετά βλέπουμε...Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου