ΜΕ ΤΣΙΠΡΑΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
            Έτσι όπως διαμορφώνεται η επικαιρότητα ένα είναι βέβαιον!
            Με όλους αυτούς που διαχειρίζονται την επικαιρότητα δέν θα πλήξουμε!
            Καί ναι, αυτή είναι η αλήθεια!
            Αλλά πως είναι δυνατόν την ώρα που η υπόθεση με τούς δύο Έλληνες Στρατιωτικούς να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού κι'εμεις εδώ να ρίχνουμε την ευθύνη ο ενας στόν άλλον, αντί να είμαστε ενωμένοι μια γροθιά για να δείξουμε στούς Τούρκους πως δέν παίζουμε;..            Δέν ξέρω εάν είδατε την χθεσινή Συνεδρίαση της Βουλής;



            Εάν όχι, σας λέω πως χάσατε...
            Ήταν μια ακόμα παράσταση ενός Θεάτρου του παραλόγου!!!
            Την ώρα που τα δυο παλικάρια μας, οι δύο νέοι ήρωες, είναι στήν φυλακή υψίστης ασφαλείας εκεί στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός  αντί να δώσει εξηγήσεις "για το πως και το γιατί" δημιουργήθηκε αυτή η τραγική κατάσταση για την Χωρα μας, προτίμησε να κάνει επίθεση στην Νέα Δημοκρατία και γενικά στην Αντιπολίτευση!
             Και φυσικά έχει δίκιο ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να λέει πως η Κυβέρνηση κρύβει  πράγματα και όταν δει τα...σκούρα τότε ζητάει στήριξη και βοήθεια...
           "Οι τυχοδιωκτισμοί πληγώνουν την πατρίδα..."!              Τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης!



            "Η κ. Αντωνοπούλου για 23.000€ είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί! Για τα 23δις ευρώ που έχασε το κράτος, θα παραιτηθεί κάποιος από εσάς;"!
             Ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!!!
             Εκεί που όλοι διασκεδάσαμε ήταν όταν τόν λόγο έλαβε ο γνωστός Πολάκης, ο οποίος με τα λεγόμενά του  σ'εκανε να πιστεύεις πως βρίσκεσαι στο θέατρο και παρακολουθείς κωμωδία...
             Βέβαια εκεί που πρέπει να σταθώ είναι στο γεγονός πως στην υπόθεση των δύο Στρατιωτικών μας που συνελήφθησαν από τούς Τούρκους,  ο Αλέξης Τσίπρας δέν ήταν ξεκάθαρος!
             Φαίνεται πως έχει υποτιμήσει κατά πολύ το Εθνικό μας αυτό θέμα, όπως πολύ σωστά του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!             Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέτρεψε τον πρωθυπουργό να πάρει στο τηλέφωνο για την υπόθεση τον Ταγίπ Ερντογάν, για να πάρει την απάντηση πως θα το κάνει όταν πρέπει!!!



             Ένα πάντως είναι γεγονός αναμφισβήτητο.
             Με Τσιπρακαμμένους, δέν θα πλήξουμε!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου