ΕΞΗΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Τίποτα δέν είναι τυχαίο!
           Άλλωστε οι Τούρκοι ότι κάνουν, το πραγματοποιούν με σχέδιο!
           Με προγραμμα!
           Καί όλες οι κινήσεις τους είναι σωστές, και τα "κτυπήματά" τους αστραπιαία!
           Έτσι και η μεταγωγή των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που κρατούνται ως ΟΜΗΡΟΙ από την Τουρκία, έγινε με τρόπο εκπληκτικό ακόμα και στήν λεπτομέρεια του!      
           Οι Τούρκοι με τόν τρόπο αυτόν θέλησαν να μας δείξουν πως αυτοί υπερτερούν καί στην διοργάνωση!



           Παρ'ολα αυτά ο τρόπος της μεταγωγής των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, ήταν λές και επρόκειτο για εγκληματίες, για κακοποιούς. Με χειροπέδες! Με μεγάλη ασφάλεια από τούς χωροφύλακες! Κάτι που προκάλεσε όχι μόνο τούς Ελληνες αλλά όλους τούς Ευρωπαίους πολίτες!          
           Ντροπή!



           Εξήντα ημέρες σήμερα τα Ελληνόπουλα κρατούνται κάτω από άγνωστες συνθήκες στην φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, εκεί στήν Τουρκία! 
           Καί κανένα...σημάδι, ή ένδειξη αποφυλάκισης υπάρχει στόν ορίζοντα!
           Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς...           
           Από την πλευρά της η Κυβέρνηση έχασε πολύ χρόνο, πιστεύοντας πως σε λίγες ώρες, ημέρες μετά, τα δύο παιδιά μας θα ελευθερωθούν και θα γυρίσουν σπίτι τους! Κάτι βέβαια που γίνονταν παλιά. Τοτε που τέτοια θέματα τα έλυναν ακόμα και μεταξύ τους οι ίδιες οι περιπολίες! Ή μεταξύ τους οι διοικητές!



           Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει...
           Οι Τούρκοι ψηφίζουν σε λίγες ημέρες για Σουλτάνο και όχι για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Κι'αυτο όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει...  Ε;
           Σημασία έχει λοιπόν πως οι δυο Στρατιωτικοί μας που επαναλαμβάνω είναι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ θα παραμείνουν άγνωστο για πόσο ακόμα στην φυλακή, παρά τίς διεθνείς πιέσεις που υφίσταται η Τουρκία!
           Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος Γιούνκερ που βρίσκεται στην Ελλάδα τίς τελευταίες ώρες έστειλε,  από την Βουλη των Ελλήνων όπου και μίλησε στούς Έλληνες Βουλευτές,  αυστηρό μήνυμα στήν Τουρκία τονίζοντας πως "δέν πιστεύει πως η Τουρκία κινδυνεύει από δύο Έλληνες Στρατιωτικούς! Είναι αστείο κάτι τέτοιο! Θα πρέπει λοιπόν να τούς ελευθερώσουν αμέσως"!
           Αλλά στου (κουφού)Τούρκου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου