ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Απόψε παίζεται το...δεύτερο GREXIT (το πρώτο το είχαμε πρίν από 4 εικοσιτετράωρα με τον αποκλεισμό του Ελληνικού τραγουδιού από την Γιουροβίζιον!) απόψε λοιπόν παίζεται το δεύτερο GREXIT, που θα είναι και το πιο οδυνηρό, αν τελικά κάτι...στραβώσει στόν τελικό τιυ Κυπέλλου Ελλάδος!     
         Η ΦΙΦΑ καί η ΟΥΕΦΑ με την ...καραμπίνα στο χέρι μας περιμένουν στην γωνία!          Κάτι να μην πάει καλά και τότε όλα πάνε περίπατο!
          Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο καταστρέφεται οριστικά.
          Εάν κάποιοι ανεγκέφαλοι αρχίσουν τα...δικά τους, τοτε είναι μαθηματικά βέβαιον πως η Ελλάδα θα αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό, αλλά και από το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο...
          Γι'αυτό οι ομάδες, οι φιναλίστ θα πρέπει να μην δώσουν την παραμικρή αφορμή για να μην ανάψει το φυτίλι στην εξέδρα!  
         Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι-οπαδοί τόσο της ΑΕΚ όσο καί τού ΠΑΟΚ, θα πρέπει να ενισχύσουν της ομάδες τους στόν αποψινό αγώνα χωρίς παρατράγουδα και βία!          Το γεγονός πως στον τελικό θα σφυρίξει ΞΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ύστερα από 43 χρόνια, σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα!
          Προσωπικά πιστεύω πως η κλήση ξένων διαιτητών για τόν τελικό αποτελεί καί είναι ντροπή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!
          Την ώρα που μίλαγαν όλοι αυτοί για εξυγίανση μετά την εισβολή του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, με τα γνωστά αποτελέσματα και με την...κίτρινη κάρτα που μας έχουν δείξει οι διεθνείς Ομοσπονδίες, έρχεται ο τελικός του Κυπέλλου και χρειάζεται για να μην γίνει το κερασάκι στην Τούρτα, ιδιαίτερη προσοχή!!!
          Τι δέν καταλαβαίνεις; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου