ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: "ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Με επιστολή καταπέλτη ο μεγαλοεφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, αφού τονίζει για όλα όσα έγιναν με το τηλεφώνημα του στόν  Κυβερνητικό Εκπρόσωπο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου "σας μίλησα με το όνομα μου θέλοντας να υπερασπιστώ τόν εαυτο μου", υποστηρίζει στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης πως "έχω βοηθήσει πολλές φορές τον ΣΥΡΙΖΑ..."!            
           Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του (θα την δημοσιεύσω ολοκληρη) υπογραμμίζει ακόμα ότι "έχω συναντήσει πολλές φορές τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου"! Κι'αυτό είναι κάτι που δέν περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγεί τώρα στην δημοσιότητα. Όμως πολύ σωστά πράττει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και...ξεμπροστιάζει αυτούς τούς απίθανους τύπους που εδώ και τέσσερα χρόνια (στο μέτρημα βάζουμε και την πρώτη περίοδο με πρόεδρο της Βουλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου!) έχουν..."κατσικωθεί" και δέν λένε να φύγουν!!!


            Απαντώντας ο κ. Μαρινάκης στο ότι βοηθάει την Νέα Δημοκρατία καί τόν Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνει πως "δέν έχω καμία σχέση με την ΝΔ και τόν Κυριάκο Κητσοτακη, που "μπλέκετε" με προοπτική να τού κάνετε κακό, λέγοντας που τόν βοηθάω με χρήματα αμφιβόλου προέλευσης..."!
            Στα σχόλια μου έχω πει πολλές φορές πως ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του φοβούνται τίς εκλογές όπως "ο διάολος το λιβάνι"!
            Όμως πολύ γρήγορα (προσωπικά πιστεύω πως εκλογές θα έχουμε τό φετινό Φθινόπωρο!) θα διαπιστώσουν ΟΛΟΙ αυτοί πως ο λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ! Και στίς εκλογές θα τούς στείλει (ο λαός) στα Α Ζ Η Τ Η Τ Α !
            Είναι αλήθεια.
            Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλοεκδότης και μεγαλοεπιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης,   τόν οποίο έχει βάλει στό στόχαστρο τούτη εδώ η Κυβέρνηση "Τσίπρα Καμμένου" και θέλει να τόν στείλει φυλακή (!) ενώ τα στοιχεία που έχει ΔΕΝ της βγαίνουν καί τόν Α Θ Ω Ο Ν Ο Υ Ν  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ,  ο μεγαλοεφοπλιστής έχει απόλυτα δίκιο!
            Η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, εκεί όπου η αδέσμευτη Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το δίκιο.
Γιώργος Κοντονής 
                    
                  ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ            






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου