ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Έβλεπα στο ΣΚΑΙ την Κυριακή (χθές) στην μοναδική εκπληκτική τηλεοπτική εκπομπή του καλού μου φίλου και συναδέλφου Γιώργου Αυτιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ, έβλεπα τόν αρμόδιο υπουργό Τάσο Πετρόπουλο, ο οποίος προσπάθησε όχι μόνο να αποφύγει τίς απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα, αλλά να μας...χρυσώσει το χάπι!     
          Στα σωστά καί καυτά ερωτήματα του Γιώργου Αυτιά για τίς μειώσεις έως 18% των συντάξεων που έρχονται από την πρώτη Ιανουαρίου 2019, ο κύριος υπουργός τόνισε "ναι μεν...,αλλά..." θα το δούμε...



        "Έχουμε ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ  μπροστά μας. Θα το δούμε..."!
           Είπε ο Τάσος Πετρόπουλος, προσπαθώντας να αποφύγει την απάντηση!
           Τότε ήταν που ο Γιώργος Αυτιάς "άστραψε" καί "βρόντηξε"!
           Και φυσικά με ντοκουμέντα.
           Με στοιχεία.
           Με πίνακες.
           Με δικές τους υπουργικές αποφάσεις. Και,
           Με βροχή παραδειγμάτων, κόλλησε τόν Τάσο Πετρόπουλο, τόν αρμόδιο υπουργό στον τοίχο!
           Και βέβαια τόν πέταξε με "νοκ αουτ" στο καναβάτσο!
           Αυτό που είδαμε και καταλάβαμε ιδιαίτερα όλοι εμείς οι συνταξιούχοι είναι πως οχι μόνο ο Τάσος Πετρόπουλος, αλλά όλοι οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν !     
          Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς!



          Αλήθεια γιατί ο κ. Πετρόπουλος απέφυγε να απαντήσει με ειλικρίνεια ακόμα και οταν ο Γιώργος Αυτιάς τόν ρώτησε "γιατί δέν στέλνετε σημειώματα στούς συνταξιούχους που να τούς λέτε πως από 1 Ιανουαρίου 2019 η σύνταξη σας θα περικοπή θά μειωθεί τόσα;"! 
          Όπως είναι γνωστό κάθε Σαββατοκύριακο η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ του Γιώργου Αυτιά  που κρατάει τα σκήπτρα στην ενημέρωση με θεαματικότητα πάνω από 60%, λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αναφέρεται στα "πως και τα γιατί" και στα προβλήματα της καθημερινότητα, βρίσκοντας λύσεις.





           Έτσι ο Γιώργος Αυτιάς και οι συνεργάτες οι ειδικοί επιστήμονες και οι δημοσιογράφοι έχουν κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδος!
Γιώργος Κοντονής 
           
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου