ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΜΕ "ΝΟΚ ΑΟΥΤ"!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Παρακολούθησα σήμερα με ιδιαίτερη προσοχή την καλύτερη  εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης ΚΑΛΗΜΕΡΑ του καλού φίλου μου καί συναδέλφου Γιώργου Αυτιά.
          Έτσι για άλλη μια φορά διαπίστωσα πως είναι η μοναδική από την οποία ο Έλληνας μπορεί να μάθει και το σπουδαιότερο να καταλάβει από τον Γιώργο Αυτιά και τούς ειδικούς, τι γίνεται με τίς αλλοπρόσαλλες μειώσεις των συντάξεων μας και φυσικά για "τα πως και γιατί" της τραγικής οικονομικής κατάστασης της Χώρας μας, για την οποία η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση έχει την μεγαλύτερη ευθύνη.    
          Σήμερα Σάββατο λοιπόν (δυο Κυριακές τόν μήνα μετέχω κι'εγώ) και στην ώρα των πολιτικών καλεσμένη ήταν και η γνωστή Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου (παλιά πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού στην κολύμβηση!), η οποία για άλλη μια φορά προσπάθησε με τίς φωνές της να...επιβληθεί και να περάσει την θέση της!



          Όμως ο Γιώργος Αυτιάς και οι ειδικοί την κόλλησαν με τα στοιχεία που τής παρουσίασαν στον τοίχο!
          Εκεί που, ποιός τον Αυτιά καί δεν τόν φοβήθηκε, ήταν όταν η κ. Αυλωνίτου είπε πως ".. ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ"!!!
       "Τι λέτε κ. Αυλωνίτου;     
         Είστε αδιάβαστη...", είπε ο Γιώργος Αυτιάς και της έδωσε ένα πακέτο από τίς περικοπές και μειώσεις των συντάξεων, με αποτέλεσμα να ακούσουμε από την Ελένη Αυλωνίτου το εκπληκτικό "...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ"!!!



           Είναι αλήθεια όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΜΕ "ΝΟΚ ΑΟΥΤ" ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ!
Γιώργος Κοντονής 
           
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου