ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
        Μπορεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στην Βουλή να είχε θέμα την τραγική οικονομική κατάσταση της Χώρσς, όμως κατά το μεγαλύτερο διάστημα...καταναλώθηκε σε άλλα πιο επίκαιρα θέματα, από τα οποία βγήκαν πολλά συμπεράσματα!
        Εκείνο που έκανε τρομερή εντύπωση είναι το ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ευθεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόν οποίο κατηγόρησε πως ανέχθηκε και δεν απέπεμψε, δήμαρχο της παράταξης του, που ανηρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.com "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ", αναφερόμενος στόν ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη!
        Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα...μωρά του Ρουβίκωνα που...μπουσουλανε αλλά απειλούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δική τους ανάρτηση πως "...με τόν Μητσοτάκη σύντομα θα τα πούμε"! 
        Βέβαια εδώ ο πρωθυπουργός κατέκρινε την απειλή αυτή του Ρουβικωνα!
      "Καλοδεχούμενη", είπε απαντώντας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.  
        Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο η Φώφη Γεννηματά, αλλά και ο ΓΓ του ΚΚΕ  Κουτσούμπας και φυσικά όλοι οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ...ΧΘΕΣ  Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ !


        Όλα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Βουλής μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχουμε μπει σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!
        Πάμε ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!
        Άλλωστε τούτη η "Τσίπρας και Σία" της για..."πρωτοδεύτερης φοράς αριστερής" κυβέρνησης δέν θα αντέξει!
        Το πιο καυτό θέμα είναι η υπόθεση της ονοματοδοσίας των Σκοπίων!
         Οποιο κι'αν είναι το όνομα, εάν υπάρχει και η λέξη  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι βέβαιον πως δέν θα περάσει στην Βουλή, εκτός κι'αν βρεθούν κάποιοι...καλοθελητές και συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ψήφων!
         Κι'ακόμα δέν θα μπορέσει ο Τσίπρας να αντέξει την κατακραυγή των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων  που μειώνεται δραματική η σύνταξη τους!   
         Είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας στο άκουσμα ΕΚΛΟΓΕΣ που ζήτησε όλη η αντιπολίτευση ΔΕΝ αντέδρασε. Δεν είπε δηλαδή αυτό που έλεγε πάντα ότι εκλογές θα έχουμε τον Οκτώβριο του 2019! 


         Κάπου το σκέπτεται λοιπόν.
         Και όπως όλοι λένε πάμε φούλ για εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή τόν Οκτώβριο!
         Όλα λοιπόν μιλούν για κάλπες τούτο τόν χρόνο!
         Δέν πάει άλλο...
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου