ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
         Επειδή βλέπει πως δέν του βγαίνουν κάποια πράγματα, ιδιαίτερα με την "καθαρή έξοδο από τό μνημόνιο", η οποία όπως διαγράφεται θα είναι η πιό "βρώμικη", στό πίσω μέρος του μυαλού του "παίζουν πολύ οι εκλογές"!    
         Κάπως έτσι λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας σκεπτεται το μέλλον της Κυβέρνησης του!

         Αυτό που έλεγαν καί λένε κάποιοι πως "ο Αλέξης θα το πάει μέχρι την λήξη της θητείας του", άρχισε να...πέφτει στο κενό!
         Άλλωστε και οι...(κατά)δικοί του, από τα επιφανή μέλη της Κυβέρνησης και του Κόμματός του, τόν συμβουλεύουν,   για να μην φορτωθεί το ανάθεμα με τίς μεγάλες μειώσεις των συντάξεων, τόν αυξημένο φόρο και το ΦΠΑ στα νησιά,  τόν συμβουλεύουν να προκηρύξει εκλογές!
         Μάλιστα όπως διάβαζα στόν Κυριακάτικο Τύπο ο αρμόδιος υπουργός κ. Σκουρλέτης προτείνει τόν..."διαμελισμό" (αυτή είναι η σωστή κουβέντα!) της μεγάλης περιοχής Β´ Αθηνών σε τρείς περιοχές! Η σκέψη αυτή, πρόταση του κυρίου υπουργού έφερε μεγάλη αντίδραση στα Κόμματα της Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ! 
         Μια άλλη απόδειξη είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και προτείνει την ψήφιση της "Απλής Αναλογικής", η οποία εάν περάσει (χρειάζεται 200+ θετικές ψήφους!) θα ισχύσει από τίς μεθεπόμενες εκλογές!
         Η παρέα του Τσίπρα δέν βάζει (κακώς) στην "Απλή Αναλογική" και την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πρίν!
         Η ιδέα της "Απλής Αναλογικής" δέν αρέσει στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, επειδή γίνεται τούτη την συγκεκριμένη στιγμή!
        Ένα πάντως είναι σίγουρο.
         Ότι πάμε για εκλογές τούτο το καλοκαίρι ή λίγο μετά το καλοκαίρι!
         Ιδωμεν.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου