ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Αυτό που έγινε πρίν λίγη ώρα, η παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ του κ. Νίκου Σακελλαρίου δείχνει την παρέμβαση που έκαναν κατά καιρούς Κυβερνητικά στελέχη στο έργο της Δικσιοσύνης!    
        "Δέν μπορώ έτσι να ασκήσω τα καυήκοντά μου"!          Τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣτΕ στην ανακοίνωση που έκανε από το γραφείο του με αφορμή το γεγονός πώς κάποιες διαρροές είπαν ότι "το ΣτΕ έκρινε νόμιμες τίς μειώσεις των συντάξεων"!
           Ο κ. Σακελλαρίου τα είπε όλα αυτά γιατί κάποιοι έκαναν τίς ΔΙΑΡΡΟΕΣ και δέν είπαν όλη την αλήθεια.      
          Η απόφαση δέν έχει ακόμα καθαρογραφή και ένα κομμάτι της βγήκε στο φώς, χωρίς να είναι έτσι!           Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣτΕ αναφέρθηκε στούς συνταξιούχους που έχουν περάσει πολλά από την Κυβέρνηση τονίζοντας πως εάν συνεχιστούν οι μειώσεις τοτε "ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ", υποστήριξε συγκεκριμένα ο κ. Σακελλαρίου.
          "Δυσκολεύομαι να ασκήσω τα καθήκοντα μου που ασκώ εδώ και 42χρονια...", τονίσει ο πρόεδρος κ. Σακελλαρίου, υποβάλλοντας έτσι συγκινημενος την παραίτηση του!      
           Παραίτηση Ανώτατου Δικαστού γίνεται για πρώτη φορά, έστω κιαν τον άλλο μήνα έληγε η θητεία του, μετά την μεταπολίτευση!            Και τώρα αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις διαβουλεύσεις για την εκλογή νέου προέδρου του ΣτΕ.
            Ιδωμεν.
Γιώργος Κοντονής 
    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου