ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"!Εδώ Θεσσαλονίκη
        Όπως αναμενόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που από το πρωΐ βρίσκεται στή Θεσσαλονίκη προτεινε στο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, το οποίο προ ημερών κτύπησαν κάποιοι στην εκδήλωση των Σωματείων των Ποντίων, πρότεινε στο κύριο δήμαρχο λοιπόν να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!
        Μιλώντας ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος υποστήριξε πως η επίθεση ήταν οργανωμένη και πως κάποιοι τόν ήθελαν νεκρό!        Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν η χώρα πηγαίνει σε εκλογές;
        Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε πως "θα ήμουν ανόητος (βλάκας!) να μην θέλω να είμαι έναν ακόμα χρόνο πρωθυπουργός..."!
         Και σε άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε με έμφαση. 
      "Θα ήμουν ανόητος αν πήγαινα σε πρόωρες εκλογές, τώρα που βγαίνει η Χώρα μας από το μνημόνιο..."!         Βέβαια θα έπρεπε κάποιος να πει στόν κύριο πρωθυπουργό πως ότι είναι μεγάλος ψεύτης!
         Η Χωρα μπορεί να βγαίνει από το μνημόνιο, όμως μέχρι και τό 2063 θα έχουμε αυστηρή επιτήρηση για την οποία ο Αλέξης Τσίπρας δέν είπε λέξη!
         Για το θέμα των Σκοπίων ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει κερδισμένη εάν μπροστά από την λέξη Μακεδονία μπει ενας γεωγραφικός προσδιορισμός!
         Κι'εδω ο κ. Τσίπρας νομίζει πως μας δουλεύει...
         Και κάποιος πρέπει να του πει πως οι Έλληνες δέν τρώνε σανό!!!
Ο Θεσσαλονικιός 
        

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου