ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ



Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
           Σήμερα 2 Ιουνίου 2018 με αφορμή τα 47 χρόνια που συμπληρώθηκαν απο τον τελικό του Γουέμπλεϊ, το ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ειναι αφιερωμένο σε εκεινο το παιχνίδι!
           Ήταν και τοτε Σάββατο 2 Ιουνίου 1971 όταν ο Παναθηναϊκός που είχε περάσει στόν τελικό αγώνα του Κυπέλλου των Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης (σήμερα ονομάζεται Τσάμπιονς Λιγκ!) αγωνιζόταν στο παλιό και ιστορικό Γουέμπλεϊ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Άγιαξ!
           Το Λονδίνο, εδω και κάποιες ημερες είχε γεμίσει Ελληνες που φορούσαν πράσινες μπλούζες με το τρυφιλι στο στήθος, το λογότυπο του Παναθηναϊκού!
           Αρκετά νωρίτερα είχαμε βρεθεί στο Λονδίνο η "ομαδα του ΕΙΡΤ" μετέπειτα ΕΡΤ ΕΡΑ για τίς ανάγκες της οσο το δυνατόν άψογης Ραδιοφωνικής μετάδοσης του τελικού αγώνα!
           Οι φωνές των φίλων - οπαδών του Παναθηναϊκού είχαν...σκεπάσει της φωνές όλων των άλλων φίλων του Άγιαξ!   
           Έφθασε η ώρα του τελικού και οι μεταδόσεις ξεκίνησαν με τα...εορταστικά (όχι με τέτοιες δυνατότητες οπως σήμερα, αλλά ήταν και τοτε ωραίες...) απο τίς διάφορες εκδηλώσεις!



            Κάναμε ρεπορτάζ στο δρόμο...
            Πήραμε δηλώσεις οπαδών του πρωταθλητή Ελλαδος...
            Δηλώσεις απο τούς παίκτες...
            Απο τον προπονητή...
            Απο τόν τότε ΓΓΑ... Και,
            Απο τόν επίσημο Παξαθηναικό...
            Και ήρθε η ώρα της μετάδοσης...
            Ο απεσταλμένος της Ραδιοφωνίας ο αείμνηστος Βασίλης Κοντονβαζαινίτης και η αφεντιά μου ειμαστε έτοιμοι για την μετάδοση του τελικού που εχει χρώμα Ελληνικό!
            Ο διαιτητής έτοιμος για την έναρξη του τελικού...
Συνεχίζεται

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου