Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Και σήμερα η εκπομπή του ΣΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τόν Γιώργο Αυτιά κράτησε την θεαματικότητα, οπως κάνει άλλωστε καθε Σαββατοκύριακο, πολύ πολύ υψηλά. Κοντά στο 80%
           Ειναι τα θέματα τέτοια "πιασάρικα" και διψασμένος ο κόσμος για να μάθει την αλήθεια που ειναι "καρφωμένος" κυριολεκτικά στην τηλεοραση και ιδιαίτερα τα πρωινά του Σαββακοκύριακου.
           Ολοι περιμένουν τον Γιώργο Αυτιά καί τούς συνεργάτες του γιά να μάθουν την αλήθεια και που πανε οι συντάξεις τους αλλα καί οι μισθοί με ολους αυτούς τούς άσχετους στην κυβερνηση.
           Καί η μόνη φωνή καθαρή που υπάρχει ειναι του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος αναφέρεται με παραδείγματα σε ολα, με στοιχεία καί ντοκουμέντα και δίκαια εχει γίνει ο φόβος καί ο τρόμος της "Τσίπρας - Καμμένος" κυβέρνησης.
           Σήμερα ο καλός μου φίλος και συνάδεφος Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε στην αφεντιά μου τονίζοντας ολα όσα ειχα πεί και αναφέρω παντα στην εκπομπή του (τίς δύο Κυριακές τόν μήνα που πηγαίνω) πως "χαίρομαι που εγώ ο συνταξιούχος ειμαι ο επενδυτής της χώρας κι'αυτός που ξεχρεώνει το χρεός της", τονίζοντας.
         "Έχει δίκιο ο Κοντονής που λέει πως ο συνταξιούχος ειναι ο επενδυτής! Ναι εχει δίκιο ο Γιώργος Κοντονής, ετσι ειναι..."!
            Γιώργο μου, δέν υπάρχει αμφιβολιά γι'αυτο...
            Αλλωστε το δέχεται κι'ας το κρύβει και η κυβερνηση!
            Γιώργο μου σ'ευχαριστώ για την αγάπη σου. Μια αγάπη που είναι αμοιβαία.
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου