Η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως προβάλλεται από τα ξένα μέσα

           Μπράβο!
           Χιλιάδες μπραβο στον Ολυμπιακό, όσο και στον 
           πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη 
           Μαρινάκη, ο οποίος ως πρώτη δόση προσέφερε ένα 
           εκατομμύριο ευρώ στούς πληγέντες στό Μάτι!
           Μπραβο!
           Γι’αυτο άλλωστε ο Ολυμπιακός λέγεται ΘΡΥΛΟΣ!
           Τώρα,
Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν ιστοσελίδες του εξωτερικού για την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει ένα εκατ. ευρώ στους πληγέντες
25 Ιουλίου 2018, 13:33
Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μια πολύ μεγάλη κίνηση, δίνοντας εντολή να δοθεί ένα εκατ. ευρώ για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά και ο Ολυμπιακός είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και γενικότερα η ομάδα του Πειραιά δείχνουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας συνανθρώπους μας που βιώνουν μια τραγωδία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Η πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol  έγραψε για την προσφορά του Ολυμπιακού προς τους πληγέντες ύψους ενός εκατ. ευρώ, αναφέροντας μάλιστα πως ο Πορτογάλος Πέδρο Μαρτίνς είναι ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.
Στο επίσης πορτογαλικό ojogo αναφέρεται η προσφορά ενός εκατ. ευρώ προς όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.
Η nottinghampost γράφει για την προσφορά ύψους ενός εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Επίσης ιδιαίτερη αναφορά για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται και από την ιστοσελίδα ziuanews.ro, η οποία επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των πληγέντων ενώ γίνεται αναφορά και στην απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, να προσφέρει τις εισπράξεις από τον χθεσινό αγώνα με την Βασιλεία, για τον ίδιο σκοπό.
 
 http://www.in.gr/2018/07/25/sports/football/prosfora-tou-vaggeli-marinaki-opos-provalletai-apo-ta-ksena-mesa/amp/

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου