ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο έχουμε σήμερα!
       Στο συμβούλιο, τό οποίο συνεκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα συζητηθούν θέματα που "κυριαρχούν" τό τελευταιό χρονικό διάστημα και ύστερα απο κάποιες αποφάσεις που πήραν οι ΑΝΕΛ και τό ΠΟΤΑΜΙ, το Σαββατοκύριακο!       
       Ο Πάνος Πανούλης Καμμένος στό Εθνικό. Συμβούλιο τού Κομμτος του αναφέρθηκε σε όλες τίς τελευταίες εξελίξεις (αποχωρήσεις-ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών Δημητρης Καμμένος καί Λαζαρίδης όπως κι'αλλων κορυφαιών στελεχών...) και αφού έριξε την...λάσπη του στούς δυό βουλευτές, για να προλάβει καί να σώσει ότι γίνεται απο την διάλυση που έρχεται, τόνισε πως "όταν έρθει στήν Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών εμείς θα την καταψηφίσουμε και θα αποχωρήσουμε! Θα ρίξουμε την Κυβέρνηση"!



       Μάλιστα υποστήριξε ο Πανούλης ότι θα ζητήσει η Συμφωνιά να περάσει απο την Βουλή, με 182! Με απόλυτη πλειοψηφία!
       Ένα άλλο θέμα που δέν θα περάσει απαρατήρητο απο τό Υπουργικό Συμβούλιο, είναι η αποχώρηση απο το Κίνημα Αλλαγής του ΠΟΤΑΜΟΥ! Άρα αυτό που λέει ο λαός πως το ποτάμι δέν γυρίζει πίσω, παέι περίπατο!!!  
       Με γνώμονα όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο (ώρα 15.30) να..."πέσουν οι τόνοι", λέγοντας πως οι στιγμές είναι κρίσιμες! 



        Εδώ που τα λέμε προσωπικά πιστεύω, πως στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για πρώτη φορά καί για εκλογές!
        Εκλογές που βλέπω να έρχονται και να γίνονται τόν Οκτώβριο!
        Πάντως το...παιχνίδι είναι στημένο παιδιά!!!
        Και θα σας εξηγήσω "ΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΓΙΑΤΙ" σε άλλο άρθρο μου!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου