Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Είναι γεγονός πως η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά που μεταδίδεται κάθε Σαβατοκυριακο απο τίς 06.00 έως τίς 10.00 το πρωί απο τον ΣΚΑΙ, έχει κερδίσει με το σπαθί της την πρώτη θέση στην ενημέρωση με 80% θεαματικότητα!
Και το Σάββατο και την Κυριακή ο Γιώργος Αυτιάς, οι επιστήμονες συνεργάτες του και οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι που μετέχουν τής εκπομπής, αναλύουν "τα πως και τα γιατι" και κριτικάρουν την επικαιρότητα, προκειμένου ο τηλεθεατής να είναι ενημερωμένος σωστά και φυσικά απο πρώτο χέρι!
Αναμφισβήτητα δέν υπάρχει γωνιά της Ελλαδος που να μην βλέπει το Σαββατοκύριακο ΣΚΑΙ, την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ καί Γιώργο Αυτιά.
Την διαπίστωση αυτη έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο χωριό της μητέρας μου της Κυρά-Λεμονιάς Αθ. Κοντονή, στο χωριό που γεννήθηκα στον πανέμορφο Κακόβατο. Εδώ όλα τα καφενεία με δεκάδες ανθρώπους έβλεπαν απο τίς 6 το πρωί παρακαλώ την εκπομπή.
"Ευτυχώς που υπάρχει και ο Γιώργος Αυτιάς και μαθαίνουμε την αλήθεια. Τι γίνεται με τίς συντάξεις μας. Που πάμε;"
Μου είπαν καί μου ζήτησαν να μεταφέρω την αγάπη τους και τους χαιρετισμούς τους, όπως και πολλά ευχαριστώ στον Γιώργο Αυτιά. Κι'αυτο θα κάνω την Κυριακή.
"Η καλή παρέα της Κυριακής στον ΣΚΑΙ" θα είμαστε κοντά σας απο τίς 6 το πρωί.
Συντονιστείτε μαζί μας.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου