ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙΕίναι γεγονός πως η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά που μεταδίδεται κάθε Σαβατοκυριακο απο τίς 06.00 έως τίς 10.00 το πρωί απο τον ΣΚΑΙ, έχει κερδίσει με το σπαθί της την πρώτη θέση στην ενημέρωση με 80% θεαματικότητα!
Και το Σάββατο και την Κυριακή ο Γιώργος Αυτιάς, οι επιστήμονες συνεργάτες του και οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι που μετέχουν τής εκπομπής, αναλύουν "τα πως και τα γιατι" και κριτικάρουν την επικαιρότητα, προκειμένου ο τηλεθεατής να είναι ενημερωμένος σωστά και φυσικά απο πρώτο χέρι!
Αναμφισβήτητα δέν υπάρχει γωνιά της Ελλαδος που να μην βλέπει το Σαββατοκύριακο ΣΚΑΙ, την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ καί Γιώργο Αυτιά.
Την διαπίστωση αυτη έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο χωριό της μητέρας μου της Κυρά-Λεμονιάς Αθ. Κοντονή, στο χωριό που γεννήθηκα στον πανέμορφο Κακόβατο. Εδώ όλα τα καφενεία με δεκάδες ανθρώπους έβλεπαν απο τίς 6 το πρωί παρακαλώ την εκπομπή.
"Ευτυχώς που υπάρχει και ο Γιώργος Αυτιάς και μαθαίνουμε την αλήθεια. Τι γίνεται με τίς συντάξεις μας. Που πάμε;"
Μου είπαν καί μου ζήτησαν να μεταφέρω την αγάπη τους και τους χαιρετισμούς τους, όπως και πολλά ευχαριστώ στον Γιώργο Αυτιά. Κι'αυτο θα κάνω την Κυριακή.
"Η καλή παρέα της Κυριακής στον ΣΚΑΙ" θα είμαστε κοντά σας απο τίς 6 το πρωί.
Συντονιστείτε μαζί μας.
Γιώργος Κοντονής
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti