ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1958 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ MICHAEL JACKSON

Γράφει η Λέμυ Γ.Κοντονή 

Αποτέλεσμα εικόνας για michael jackson

Ο μεγάλος θρύλος του 1980 που άφησε το στίγμα του σε όλες τις γενιές , τις προηγούμενες και τις επόμενες .Εχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του και εξακολουθούμε να τον λατρεύουμε παρ ότι πριν από μερικά χρόνια , έφυγε εντελώς απρόσμενα.Βέβαια , κάποιες θεωρίες συνομωσίας λένε ότι ….ζει , δεν πέθανε ποτέ .

Αποτέλεσμα εικόνας για michael jackson

Σήμερα θέλω να ασχοληθώ με το DIRTY DIANA που έγραψε και το συμπεριέλαβε στον δίσκο του BAD . Ολοι αναρωτιόντουσαν ποια είναι η DIANA , που αναφέρεται ο MICHAEL JACKSON ?, Είναι πραγματικό πρόσωπο ? Για μέρες οι παπαράτσι την είχαν στήσει έξω από το σπίτι του για να του αποσπάσουν μια λέξη , μια εξήγηση . 



Αργότερα βγήκε η φήμη ότι η DIANA ήταν η DIANA ROSS, διότι εκείνη την εποχή είχε ερωτικές σχέσεις με την γνωστή τραγουδίστρια . Η ίδια εκμεταλλεύτηκε το τραγούδι και το έπαιζε ως αρχή σε κάθε της συναυλία .Ο JACKSON όμως διευκρίνισε ότι δεν ισχύει αυτό κι ότι απλά ήταν θέμα ομοιοκαταληξίας στίχων κι ότι αναφερόταν στις κοπέλες που παρενοχλούν τους αστέρες ..

Στη συνέχεια είπαν κάποιοι ότι αναφερόταν στην πριγκίπισσα DIANA της Αγγλίας . Όταν έφτασε στην Αγγλία για να τραγουδήσει και συναντήθηκε με την DIANA , της ψιθύρισε κάτι στο αυτί .'Ολοι πείστηκαν ότι το τραγούδι ήταν αφιερωμένο σ εκείνη. Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι ήταν το αγαπημένο τραγούδι της DIANA αλλά δεν ήταν γραμμένο για εκείνη .

Όπως και να έχει εμείς τον αγαπάμε και τον ακούμε φανατικά ακόμα και τώρα .

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου