«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Όσο πλησιάζει η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης τόσο οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για την... «υποδοχή όπως του αξίζει» ( έτσι λένε!) του Πρωθυπουργού!
     Δέν υπάρχει ημέρα που να μην κάνουν...συσκέψεις για τον...τρόπο που θα εκφράσουν τα...συναισθήματά τους στον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα του!    
     Και θέλουν πολλά να του πούνε!



      Με πρώτο και καλύτερο την υπογραφή της συμφωνίας για την παραχώρηση του ονόματος  της Μακεδονίας μας στούς Σκοπιανούς!
       Δέν υπάρχει άνθρωπος στή Θεσσαλονίκη που να μην μιλάει «για προδοσία του Αλέξη Τσίπρα»! 
       Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται κι’απο τίς όποιες δημοσκοπήσεις έχουν γίνει ή γίνονται και που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια  Ελλάδα στό 3,5 ή στο 4%!      
        Κι’ενω τα πάντα όλα είναι έτοιμα (τούτες τίς ημέρες βάζουν τίς τελευταίας πινελιές!) για να ανοίξουν οι πόρτες της 83 ΔΕΘ, οι Θεσσαλονικείς μόλις πρίν λιγες ώρες κόλλησαν αφίσες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με την φωτογραφία του Τσίπρα και την λέξη  Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ !



         Οι πιο πολλές αφίσες ήταν στην Εγνατία και στην συμβολή μα την οδό Αριστοτέλους.
        «...Κι’αυτή είναι μόνο η αρχή φίλε Κοντονή»!
        Μου είπε ο φιλος που μου έστειλε και τίς φωτογραφίες που βλέπετε σήμερα καί τίς οποίες  η κυβέρνηση έτρεξε να τις ξεκολλήσει! 
           Καί συνεπχισε.
         «Ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις για τον πρωθυπουργό μας που πραγματικά για όλους εμάς εδώ πάνω είναι  α ν ε π ι θ υ μ η τ ο s» !
           Αν καί δέν συμφωνώ γιατί ο πρωθυπουργός είναι θεσμός (για τον Τσίπρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου!) οι Θεσσαλονικείς όπως και πολλοί φορείς είναι  έτοιμοι  για μια «θερμή», «καυτή» υποδοχή που θα μείνει αξέχαστη στον Αλέξη Τσίπρα!
            Αλέξη όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!
            Αυτή είναι η αλήθεια!
Γιώργος Κοντονής 
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου