ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Μετά από κάποια άλματα οι περισσότερες αθλήτριες αποχώρησαν, από τόν τελικό στο επι κοντώ στό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Βερολίνο καί η υπόθεση χρυσό και αργυρό μετάλλιο έγινε μόνο Ελληνική!
       Άρωμα Ελληνίδας γυναίκας λοιπόν είχε το επι κοντώ!
       Πρωταγωνίστριες η Κατερίνα  Σταφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου!
       Στήν πρώτη θέση η Κατερίνα με ένα άλμα στα 4,85μ!  Και,     
       Στήν δεύτερη θέση η Νικόλ με άλμα στα 4.80μ!



       Οι επιτυχίες αυτές και μαζί του νεαρού κολυμβητή ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στα 50μ και πήρε το αργυρό μετάλλιο, όπως και η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 επι της Λουκέρνης για το Γιουρόπα Λιγκ, είναι οι φωτεινές αχτίδες σ’αυτή την μαυρίλα και την θλίψη που σκεπάζει την χώρα μας με τούτη εδώ την κυβέρνηση των Τσίπρα Καμμένου!
         Τα δύο κορίτσια μας για τα οποία μιλάει όχι μόνο η Ευρώπη αλλά ο κόσμος όλος για άλλη μια φορά μας έδωσαν μεγάλη  χαρά! Όχι πως δέν το περιμέναμε, αλλά άλλο να το λές κι’αλλο να γίνεται πράξη!
          Και μου αρέσει που οι πολιτικοί (δέν μιλάω για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ως ο πρώτος πολίτης της Χώρας είθισται να χαιρετίζει κάθε προσπάθεια των Ελλήνων που κάνουν την πατρίδα μας να ακούγεται στα πέρατα της Οικουμένης)  όλοι έσπευσαν να στείλουν τηλεγραφήματα και να γράψουν στα Twitter θερμά σχόλια!
            Όχι δέν είναι κακό!
            Όμως είναι κοροϊδία να λές μπραβο και συγχαρητηρια στα παιδιά που τίμησαν και σήκωσαν ψηλά στον πιο ψηλό ιστό τήν Ελληνική Σημαία, την ώρα που εσυ ΔΕΝ τούς προσφέρεις τίποτα, για την χωρίς προβλήματα προπόνησή τους!!!
             Τι δέν καταλαβαίνεις ρεε Αλέξη;
             Αλλά σκέπτεσαι μόνο τήν πάρτη σου!
             Λες εκλογές έρχονται, ας δείξω το πόσο πολύ με ενδιαφέρει καί ο αθλητισμός κι’ας μην ξέρεις τι έχει η μπάλα μέσα!!!
             Είσαι μόνο για τα...μάτια του κόσμου!
             Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου