ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΡΕΕ; Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ...ΧΘΕΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων δέν ειναι πλέον ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!
          Όχι δέν ειναι αυτό που κάποτε στίς ημέρες στα χρόνια τα δικά μας αλλά και αρκετά χρονια μετά ΗΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και όλοι περναμε καί αξιοποιούσαμε τίς πληροφορίες που εκείνο μας έστελνε!
          Οι πληροφορίες του ήταν έτοιμες για δημοσίευση καί ζωντανή μετάδοση απο το Ραδιόφωνο καί την Τηλεόραση!
          Σημερα η αξιοπιστία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και παρά τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!!!
          Ουδείς απο τούς συναδέλφους δημοσιογράφους, ουδεμία εφημερίδα, κανένα Ραδιόφωνο καί Τηλεόραση ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!
          Κι'αυτό λέει πολλά!
          Ενα ατόπημα που έκανε πρίν λίγες ώρες το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων ειναι ότι απο την ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΕΣΒΗΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ...ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...
          Απο το πρωινό δελτίο που μας έστειλε και που ο Πολάκης στη συνέντευξη του αφού μας λεέι πως "η κρατική μηχανή λειτούργησε σωστά" (θα τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών! Δεν σεβάστηκε την μνήμη των 100 αδικοχαμένων!) συνεχίζει τονίζοντας ότι "ο τελικός αριθμός των νεκρών ΘΟΛΩΝΕΙ την εικόνα..."!!!
          Αυτό στις 8 το πρωί σημερα...
          Περίπου μια ώρα μετά, σε νέο τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου που μας έστειλε λείπει εχεί αφαιρεθεί η λέξη ΘΟΛΩΝΕΙ και έχει πάρει την θέση της η λέξη ΜΑΥΡΙΖΕΙ!!!
          Γι'αυτό σας είπα πως το Αθηναϊκό Πρακτορείο έπαιξε με την μνήμη των αδικοχαμένων κάνοντας δεκτά φυσικά τα θέλω και τα πιστεύω του απαίσιου Πολάκη! Του Πολάκη που έπρεπε να είχε αποπεμφθεί χθές απο την κυβέρνηση!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου