ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Θυμάμαι παλιά, όταν επι ημερών διακυβέρνησης της Χώρας μας από την Νέα Δημοκρατία και όταν ήρθε εκείνη η καταραμένη φωτιά στην Ζαχάρω στόν Νομό Ηλείας με τα γνωστά φρικτά αποτελέσματα, με τους 60 καί πλέον νεκρούς, με χωριά που έγιναν στάχτη, με αυτοκίνητα που έμειναν κουφάρια και με χιλιάδες στρέμματα καμμένου πρασίνου, έβγαινε ο Τσίπρας που ήταν αντιπολίτευση τότε και κατηγορούσε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και όλους τους άλλους που μίλησαν για ασύμμετρη περίπτωση!
       Σήμερα έρχεται και για την τραγωδία εκεί στο Μάτι, με τούς 100 νεκρούς, τούς 100 αγνοούμενους, τους 72 τραυματίες και τα χιλιάδες σπίτια κι’αυτοκίνητα που έγιναν στάχτη, έρχεται  ο Αλέξης Τσίπρας οπως και ο Πάνος Πανούλης Καμμένος και μιλάνε για ασύμμετρη περίπτωση! Με τούς δυνατούς αέρηδες. Με την φωτιά που έτρεχε με πυραυλική ταχύτητα κλπ.
         Αλήθεια Αλέξη τι άλλαξε και χρησιμοποιείς και εσυ την ίδια λέξη με τον Κώστα Καραμανλή;
         Στην φωτιά εκεί στην Κινέττα και ιδιαίτερα στο Μάτι η λέξη σύμμετρη ταιριάζει;
         Και δέν μου λες ρεε Αλέξη τι σημαίνει η λέξη ασύμμετρη; Ε;       
        Αλλά επειδή είσαι 44 ετών μικρός κατά τον Βερναρδάκη, σου λέω εγώ τι είναι.         Είναι λοιπόν αυτό που δέν βρίσκεται σε αναλογία με κάτι άλλο. Είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από αυτό που περιμένανε!
         Τώρα που το έμαθες τι λές είχε δίκιο ο Κώστας Καραμανλής τότε;
         Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου