Η ΥΔΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Δυστυχώς το όμορφο, το κοσμοπολίτικο νησί μας η ξακουστή Υδρα, έδω και πανω από 24ωρες έχει βυθιστεί στό σκοτάδι, από βλάβη η οποία δέν έχει διορθωθεί  ακόμα από τους τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι ομως αμοίβονται πλουσιοπάροχα!
    « Έχουν περάσει 24 ώρες  καί ουδείς γνωρίζει για να πει μετά βεβαιότητας το πότε θα λυθεί τό μεγάλο αυτό πρόβλημα, αφού δέν υπάρχει ενημέρωση από την ΔΕΗ», μου είπε πρίν λίγο ο Στέφανος Φραντζής από την Υδρα!          
      Άκουγα πρίν τον Δήμαρχο της Υδρας Γιώργο Κουκουλάκη στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ να λέει, να ομολογεί πιο σωστά πως « δεν έχω καμία ενημέρωση από την ΔΕΗ για το πότε θα έρθει το ρεύμα»!



        Καί ο δήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως «επειδή δεν υπάρχει ρεύμα η πόλη στα πιο πολλά ψηλά σημεία της, δεν εχει νερό γιατί  δέν εργάζονται οι αντλίες (δουλεύουν με ηλεκτρικό ρεύμα) κι’αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα...»!
         Μεγάλες είναι οι καταστροφές στό νησί που από τίς 5 τα ξημερώματα της Κυριακής δέν έχει ρεύμα!          Τόσο ο Δήμος όσο και οι Επιχειρηματίες,  αλλά καί απλοί άνθρωποι θα υποβάλουν μηνύσεις  κατά της ΔΕΗ!




          Όπως έγινε γνωστό με πολεμικό πλοίο μεταφέρονται στην Υδρα δύο Γεννήτριες Ηλεκτρικού Ρεύματος για να μπούν σε λειτουργία  ώστε το όμορφο νησί μας να ηλεκτροδοτηθεί, έστω καί προσωρινά!
          Οι Τουρίστες που έχουν κατακλύσει το νησί, το εγκατέλειπουν! 
          Φεύγουν! 
          Καί οπως καταλαβαίνετε αυτό είναι κακό για την οικονομία του νησιού.
          Πάντως το κακό έγινε!
          Να υπογραμμίσω ότι ουδείς μπορεί να μας βεβαιώσει το ποτε θα λυθεί αυτό το πρόβλημα!
Γιώργος Κοντονής 
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου