«ΒΡΟΧΗ» ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Ύστερα από την τεράστια επιτυχία των δύο κοριτσιών μας στο άλμα επι κοντώ, όπου πήραμε την πρώτη και την δεύτερη θέση, ένα ακόμα κορίτσι μας η 29χρόνη Βούλα Παπαχρήστου ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου κατακτώντας τήν πρώτη θέση στα τριπλούν με άλμα 14.60μ!
         Άλλη μια κυρία του Ελληνικού Αθλητισμού μας έκανε υπερήφανους λοιπόν!
         Μέσα από τα αποκαΐδια στην τραγωδία του Ματιού  (δυστυχώς ο κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει...) ξεπεταχθηκε μια αχτίδα φωτός μέ την κατάκτηση «βροχής» μεταλλίων, χρυσών, αργυρών καί χάλκινων στούς Πανευρωπαικούς Αγώνες που γίνονται στο Βερολίνο!
          Καί μου κάνει εντύπωση που οι αθλητές μας (άνδρες καί γυναίκες), οι οποίοι αγωνίζονται με πένθος πάνω από το Εθνόσημο σε ένδειξη σεβασμού στούς 100 νεκρούς από την μεγάλη φωτιά στό Μάτι, σέ κάθε επιτυχία δείχνουν τον Θεό και το πένθος, αφιερώνοντας το μετάλλιο στούς νεκρούς!
           Είναι κάτι που δέν το έκανε η Κυβέρνηση των Τσίπρα Καμμένου, η οποία αντί να τιμήσει τους πλέον απο 100 νεκρούς στό Μάτι, τα...έβαλε μαζί τους, λέγοντας πως για τό μεγάλο αυτό κακό που βρήκε την Πατρίδα μας, για τήν τρομερή τραγωδία υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής!!!
            Τι ντροπή Θεέ μου 
            Ευτυχώς που έχουμε τον Αθλητισμό και η Χώρα μας ακούγεται θετικά στο Παγκόσμιο  Στερέωμα!
            Μπραβο παιδιά μας κάνατε υπερήφανους!
            Σας ευχαριστούμε...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου