ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Η παραίτηση του υπουργού Νίκου Τόσκα, σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της Κυβέρνησης «Τσίπρας Καμμένος ΟΕ»!
      Μπορεί η παραίτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη (λέμε τώρα...) του κυρίου «ψάχνω να βρω λάθη και δέν βρίσκω!!!» να ήρθε 11 ημέρες μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Μάτι, δείχνει ομως την μεγάλη πίεση που ασκεί ο απλός πολίτης!
     «Φωνή λαού οργή Θεού», λέει ο λαός  μας κι’εχει απόλυτα δίκιο. Κάπως έτσι ήρθαν τα πράγματα και για τον Νίκο Τόσκα που κατά την διάρκεια της πρώτης μετά τον όλεθρο στό Μάτι συνέντευξης Τύπου μας είχε πεί πως είχε υποβάλει την παραίτηση του αλλά ο κύριος πρωθυπουργούς δεν την έκανε αποδεκτή...
        Φαίνεται πως όλες αυτές τις ημέρες ο στρατηγός Τόσκας είχε πολλές τύψεις και πήρε την απόφαση του, ότι  δέν πάει άλλο! Κι’ετσι υπέβαλε την παραίτησή του!
         Και φυσικά δεν είναι  λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο κ. Τόσκας πιέστηκε πολύ από τον κ. Τσίπρα και έγινε αυτή η παραίτηση, που είναι η αρχή του τέλους αυτής εδώ της Κυβέρνησης!
          Είναι βεβαιον πω η Τραγωδία με τους 100 νεκρούς, τους πάνω από 100 αγνοούμενος. τους 72 τραυματίες και και τα χιλιάδες σπίτια κι’αυτοκίνητα που έγιναν στάχτη κάτω εκεί στο Μάτι, ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
           Ναι, είναι η αρχή του τέλους της!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου